rootfoot

Rochii de bal feminine si sofisticate pentru o seara de vis

In sfarsit, a sosit perioada aceea speciala din an in care ne apucam sa numaram bobocii si mai ales „boboacele” care se pregatesc de zor pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata de licean sau student: Balul Bobocilor. Se pregatesc in primul rand sufleteste pentru toata distractia care se prefigureaza, si in al doilea rand vestimentar, fiecare fata cautand o rochie de bal perfecta, care sa vina ca turnata, sa aiba o culoare draguta, un design trendy si sa atraga o ploaie de complimente. Simplu, nu?

Pai, chiar este, daca stii ce tip de croiala te pune in valoare, ce culori ti se potrivesc si mai ales unde poti gasi cele mai frumoase rochii de bal

 

Rochia de bal trebuie sa se potriveasca particularitatilor siluetei tale

 

Daca esti ingrijorata ca silueta ta in forma de para iti ingreuneaza alegerea unei rochii de bal elegante si moderne, tine minte un singur cuvant: clos. Modelele in clos de rochii scurte sau midi iti vor echilibra armonios proportiile siluetei, iar daca au talia frumos accentuata, atunci vei arata cu adevarat splendid. In ce priveste soldurile late sau inceputul de burtica, ei bine, acestea vor ramane secretul tau bine pazit.

 

  

Pentru un efect spectaculos, noi iti recomandam o rochie de bal midi din voal fronsat, intr-o nuanta luminoasa de turcoaz care-ti va evidentia tenul frumos bronzat peste vara. Rochia Marina are un design jucaus si feminin cu fronseuri si un decolteu in V care alungeste si subtiaza optic, in timp ce linia fluida a fustei in clos ii adauga o nota de vitalitate. Detaliul tivului cu volan care pare sa infloreasca adauga un plus de farmec tinutei. Avantajul acestei rochii pentru bal este dat de faptul ca o poti purta si cu alte ocazii, mai putin pretentioase, combinand-o cu alte accesorii, in functie de anotimp. Toamna se potriveste cu o jacheta stil biker si bocanci, iar vara o poti integra intr-o tinuta fresh alaturi de niste sandale wedges.

O alta optiune vestimentara pe care ti-o recomandam, de data aceasta insa mult mai sofisticata, este o rochie de bal verde, realizata din tafta si dantela cu paiete. Platca transparenta a rochiei Izara adauga tinutei acea nota seducatoare care face toata diferenta, iar nuanta de verde vibrant te va scoate cu siguranta in evidenta.

 

 

Pentru o silueta cu umerii ingusti, solutia o ofera tinutele cu detalii voluminoase in partea de sus a manecilor, cu talia bine accentuata. Daca iti place sa porti haine de inspiratie romantica, poti alege o rochie de bal lunga cu manecute bufante. Noi iti recomandam rochia Catarina, pentru ca intoarce cu usurinta privirile tuturor si, in acelasi timp, nu te incurca la dans. Despicatura fustei iti dezvaluie subtil frumusetea picioarelor si iti da suficienta libertate de miscare pentru a putea accepta toate invitatiile la dans. In plus, rochia este confectionata din voal delicat cu dantela la decolteu si maneci, iar nuanta de somon respecta cele mai in voga tendinte vestimentare ale acestui an.

 

 

 

 

Alege o rochie pe care scrie „Regina Balului”

 

Desigur, nu ma refer la o rochie cu un text imprimat, ci la una fabuloasa care-ti va garanta coroana de regina a balului. Acum este momentul sa faci o declaratie de personalitate si sa alegi o rochie de bal fucsia cu un design irezistibil, seducator si inedit, pentru ca vei avea destul timp in viitor sa porti rochii de o eleganta clasica, in nuante neutre.

 

 

O optiune spectaculoasa este rochia fara bretele Sabrina, care imbina croiala stil creion cu cateva detalii extravagante, precum despicatura laterala si volanul supradimensionat plasat in linii verticale si oblice (cu efecte puternice de alungire a siluetei). Cupele iti asigura sustinerea necesara, iar daca vrei sa incepi seara intr-un ritm mai domol, poti purta deasupra un blazer cropped sau o jacheta neagra stil rock.

 

Rochii negre de bal care imbina eleganta si stilul cu senzualitatea

 

Negrul este cea mai buna alegere pentru orice tinut? de ocazie, inclusiv balul bobocilor! Rochia scurta Katie, confectionata din material elastic, cu tull in zona gatului si a manecilor si cu insertii rafinate din dantela neagra pe piept si maneci, este o rochie de bal ideala daca iti doresti sa adopti o imagine provocatoare si stilata simultan. Jocul de rochie-de-baltransparenta al tull-ului rafinat, alaturi de detaliile din dantela si de materialul care se muleaza discret pe formele tale transforma aceasta piesa vestimentara intr-o rochie pentru balul bobocilor pe care si-ar dori-o orice domnisoara. In plus, spatele decupat este un element care nu numai ca iti sporeste senzualitatea, dar o transforma si intr-o rochie de bal ideala pentru club! Poart-o, si cu siguranta lumea isi va aminti de tine!

Daca vrei sa ai mai multe optiuni, iti recomandam sa vizitezi categoria rochii de bal unde ai la dispozitie cele mai frumoase modele de rochii de bal, pe care sa le porti si sa te transformi, cel putin pentru o seara, in cea mai frumoasa femeie!

Missgrey @ Sep 13, 2018 +