rootfoot

Rochii pentru balul bobocilor de purtat in aceasta toamna!

Cauti rochii pentru balul bobocilor de purtat in aceasta toamna? Daca da, citesti articolul potrivit, pentru ca tocmai ti-am pregatit cele mai frumoase imagini cu rochii pentru balul bobocilor, pe care le poti purta in acest an, in asa fel incat sa faci senzatie!

Inainte sa iti alegi rochia pentru balul bobocilor ideala, probabil ca te intrebi unde anume ai putea sa vezi care sunt cele mai noi modele in acest sens. Cu siguranta iti doresti sa fii stralucitoare in aceasta seara, indiferent ca esti pe podium sau in sala; si nu poti sa impresionezi printr-o tinuta care nu atrage atentia pentru ca nu mai este in trend. Showrile de moda desfasurate pe scena internationala poate ca nu te ajuta foarte mult, dat fiind faptul ca creatiile designerilor sunt intotdeauna artistice si extravagante, tocmai pentru ca principalul lor scop este acela de a sublinia un trend, un detaliu sau un element care se poarta in sezonul urmator.

Daca stii sa privesti precum o fashionista, atunci vei putea sa desprinzi exact acele caracteristici care sunt in trend, si vei sti sa le cauti in rochia ta pentru balul bobocilor. De asemenea, iti pot fi de mare ajutor revistele de moda si cele mai recente evenimente de la Hollywood. Incearca sa te informezi, sa afli ce au purtat vedetele la ocaziile speciale in ultima perioada, sa observi care e trendul in materie de culoare, modele, stiluri si lungimi, si tine cont de aceste elemente atunci cand iti alegi rochia pentru balul bobocilor.

 

Ce rochii pentru balul bobocilor se poarta anul acesta?

 

Rochiile pentru balul bobocilor, anul acesta, nu mai sunt obligatoriu lungi. In sfarsit, am depasit momentul in care consideram ca doar rochiile lungi sunt potrivite pentru acest eveniment. Acum, se poarta mai degraba rochiile scurte la balul bobocilor, sau rochiile midi, cu tenta de petrecere cocktail. Mult mai confortabile, rochiile scurte pentru balul bobocilor iti permit sa te desfasori in voie pe parcursul evenimentului: poti dansa toata noaptea pe ringul de dans, intrucat nu te vei simti incomod din cauza rochiei tale de bal, care este mult prea lunga sau mult prea scurta pentru a-ti permite sa te distrezi in voie. Secretul succesului unei rochii pentru balul bobocilor este sa alegi un model care ti se potriveste, care te avantajeaza din toate punctele de vedere, si care te face sa te simti speciala.

Daca optezi pentru un model de rochie scurta pentru balul bobocilor, asigura-te ca acorzi atentie detaliilor, pentru ca prin intermediul acestora te vei face remarcata. Paietele, un decolteu mai special, un accesoriu, o aplicatie - oricare dintre ele iti poate transforma rochia pentru balul bobocilor intr-o tinuta deosebita, care va atrage atentia.

 

Cum sa alegi rochia potrivita pentru bal

 

Afla tipul tau de silueta!

 

Odata ce determini corect forma corpului tau, iti va fi mult mai usor sa iti gasesti o rochie de bal perfecta: una care sa iti flateze silueta si care sa accentueze toate calitatile tale fizice, mascand orice tu ai putea considera ca fiind un defect. Indiferent de conformatia pe care o ai, cu siguranta te incadrezi intr-una din categoriile deja cunoscute: silueta de tip mar, para, clepsidra sau androgin. Pentru fiecare dintre aceste tipuri de silueta, exista numeroase modele de rochii de bal care sa iti vina perfect si sa te avantajeze. Citeste, documenteaza-te asupra stilurilor de rochii care se potrivesc tipului tau de silueta, si astfel iti vei restrange aria de criterii de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti alegi rochia pentru bal.

Daca nu ai rabdarea sau informatiile necesare sa iti cauti rochii pentru balul bobocilor in functie de forma corpului, afla ca sunt si modele de rochii de bal care flateazaorice silueta, daca sunt bine purtate: o rochie scurta, deasupra genunchiului, preferabil fara maneci, se potriveste indiferent de silueta, punandu-ti calitatile si formele feminine in valoare.

 

Alege culoarea potrivita

 

Acum, dupa ce ai ales rochia potrivita pentru silueta ta, este momentul ideal sa iti alegi culoarea favorita pentru rochia ta de bal. Acest aspect este deosebit de important, intrucat culoarea rochiei de bal alese transmite persoanelor din jur mesaje despre persoanlitatea ta. Iata si cateva exemple in acest sens: daca optezi pentru o rochie de bal rosie, atunci privitorii vor intelege ca tu esti mereu o persoana increzatoare, care se afla in centrul atentiei. In schimb, daca alegi o rochie de bal neagra, transmiti o alura sofisticata si usor misterioasa; albastrul simbolizeaza la nivel interpersonal incredere, culoarea roz spune despre tine ca esti optimista si amuzanta, in vreme ce nuantele rochie-de-bal-scurta-cu-tul-si-dantelade mov transmit ideea de atitudine visatoare. Totul depinde exclusiv de imaginea pe care tu vrei sa o transmiti prin culoarea rochiei tale de bal.

Alegerea rochiilor pentru balul bobocilor nu presupune si un buget exagerat. Exista numeroase rochite extrem de dragute la preturi foarte accesibile, iar daca deja ai cheluit toate economiile parintilor mental, planificandu-ti modelul de rochie de bal favorit, poate ar fi cazul sa te reorientezi. Fie ca alegi sa colinzi magazinele si buticurile din cartier, fie ca optezi pentru varianta rochiilor elegante online, important este sa iti setezi un buget accesibil, pe care sa il folosesti drept reper atunci cand iti cauti rochia pentru balul bobocilor.

 

Recomandari rochii pentru balul bobocilor

 

Toamna aceasta, ti-am pregatit mai multe modele superbe de rochii pentru balul bobocilor, pe care sa le porti si sa faci senzatie! Pentru o personalitate mai clasica, cuminte, sau pentru situatia in care efectiv nu ai foarte mult timp de alocat selectiei unui model de rochie de bal, recomandam rochia scurta neagra Rita. Confectionata din voal, si cu bust paietat cu cupe, rochia scurta neagra impresioenaza prin simplitate, rafinament si atentia acordata detaliilor. Design-ul versatil flateaza orice tip de silueta, astfel ca, daca iti alegi marimea potrivita, vei arata impecabil cu un minimum de efort. Poart-o in combinatie cu un colier extravagant, tocuri inalte, si straluceste!

Daca iti doresti sa fii senzatia serii, iti recomandam o superba rochie pentru balul bobocilor confectionata din dantela cu accente stralucitoare: rochia Tania, disponibila in 4 superbe nuante vibrante, menite sa iti confere o alura fermecatoare. Impresionanta datorita design-ului simplu si sofisticat simultan, dar si dantelei deosebite din care este confectionata, rochia pentru balul bobocilor poate fi purtata cu succes la o gama larga de evenimente speciale, intrucat intotdeauna va atrage atentia asupra ta. Simplu de purtat si accesorizat, rochia de bal Tania nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci, fiind ea insasi o piesa vestimentara pretioasa.

Pentru un look mai cuminte, dar in acelasi timp misterios si provocator, alege rochia pentru balul bobocilor cu maneci din dantela Noelle. Confectionata integral din dantela, rochia de bal se remarca prin croiul care iti urmareste discret liniile corpului, flatandu-ti silueta si evidentiindu-ti formele feminine, dar si prin culorile vibrante si seducatoare care iti confera un farmec aparte.

Daca preferi un outfit mai colorat, iti recomandam rochia de bal Anya; cu fusta confectionata din tule verde, juxtapus peste o captuseala ivoire, si cu bustul din dantela, rochia de bal scurta se remarca prin culoarea interesanta pe care o are, si prin imbinarea armonioasa dintre cele doua materiale - tulul jucaus si dantela sofisticata. Deosebit de confortabila, rochia de bal verde poate fi usor purtata si accesorizata in functie de efectul pe care doresti sa il transmiti. Pretioasa prin definitie, rochia de bal cu tul si dantela nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a arata spectaculos, lasandu-ti posibilitatea de a-ti evidentia frumusetea naturala. Se potriveste de minune atat cu pantofii cu toc, cat si cu balerinii - pentru momentul acela al petrecerii in care nu vei dori decat sa dansezi in voie, fara sa fii incomodata de pnatofi.

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi modelele favorite de rochii pentru balul bobocilor pe care sa le porti in aceasta toamna, si sa faci senzatie!

Missgrey @ Oct 09, 2015 +