rootfoot

Rochiile cocktail din dantela cu ajutorul carora poti impresiona oriunde

Ne aflam mereu in cautarea accesoriilor vestimentare perfecte, universale, care sa ne aduca acel entuziasm extatic de fiecare data cand le purtam. Iar prin multitudinea de evenimente si activitati prin care trecem in fiecare zi, constatam ca exista cateva articole pe care le preferam de obicei, din garderoba noastra, tocmai pentru ca atunci cand le purtam ne simtim mai frumoase, mai increzatoare, si primim mai multe complimente. Iar selectia acestor articole vestimentare se realizeaza, parca, instinctiv.

rochie-cocktail-din-dantelaDaca jeansii aceia albastri sunt favoritii tai in ceea ce tine de alegerea unei tinute casual, iar fusta aceea creion si pantofii stiletto sunt unicele accesorii office pe care le indragesti cu adevarat, din propria ta garderoba, cu siguranta ai - sau, cel putin, ti-ai dori sa ai - o astfel de rochie. Pe langa clasica little black dress, exista si alte tipuri de rochii menite sa te puna in valoare la orice eveniment special. Iar un exemplu indispensabil din garderoba oricarei femei, il reprezinta rochiile cocktail din dantela, care fac si subiectul discutiei noastre de astazi.

Rochiile din dantela sunt imperios necesare oricarei femei, in principal datorita faptului ca acestea se regasesc in topul texturilor care nu se demodeaza niciodata. In plus, rafinamentul si delicatetea pe care o rochie de dantela reuseste sa le inspire este un argument suficient de puternic pentru a te convinge ca, indiferent de eveniment sau situatie, o rochie cocktail din dantela este intotdeauna binevenita.

Obiectivul pe care trebuie sa il urmaresti atunci cand iti cauti rochiile cocktail este acela de a crea o simetrie perfecta intre bust si solduri, precum si o talie bine definita. Atunci cand arati bine, te simti bine, sirochii-cocktail-din-dantela odata ce ai gasit rochia cocktail care are capacitatea de a-ti evidentia frumusetea naturala, nimeni nu isi va putea desprinde ochii de la tine.

Daca reusesti sa alegi modelul potrivit pentru tine, rochiile cocktail din dantela pot foarte usor sa reprezinte cea mai buna alegere pe care o poti face atunci cand vine vorba de vestimentatia festiva. De ce? Pentru ca, datorita complexitatii sale, rochia din dantela cocktail poate fi cu succes purtata atat la evenimentele de zi, cat si de seara. Afla din articol cum sa alegi tinutele cocktail in functie de eveniment

 

Rochii cocktail in culori seducatoare

 

Textura deosebita a dantelei ramane un reper de stil si sofisticare, etern in timp, in special in ceea ce priveste confectiile vestimentare specific feminine. Regasita in cele mai variate modele, dantela se potriveste oricui, daca se opteaza pentru rochie-cocktail-de-dantela-albastratextura potrivita, pentru nuanta potrivita si, mai ales, pentru stilul potrivit. Ce apreciem cel mai mult la rochiile cocktail din dantela este faptul ca se adapteaza usor diferitor contexte, datorita lungimii lor midi, care reuseste sa se potriveasca aproape tuturor codurilor vestimentare impuse de ocaziile speciale. In plus, sunt suficient de pretioase prin definitie, incat sa nu aiba nevoie de prea multe accesorii pentru a ne completa aparitiile.

Fa-te remarcata cu ajutorul unei rochii cocktail de dantela in cele mai vibrante tonuri de albastru imperial. Confectionata integral din dantela sofisticata intr-o nuanta spectaculoasa, rochia cocktail de dantela albastra Ella reuseste sa te transforme in centrul atentiei oricarui eveniment. Creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta prin croiul conic menit sa evidentieze formele feminine ale puratoarei, rochia de dantela cocktail Ella se muleaza discret pe formele tale. Decolteul provocator, in forma de inima, sustinut de cupe, este completat de lungimea midi a rochiei de dantela cocktail, creand, astfel, un efect armonios ce inspira feminitate, rafinament si senzualitate.

 

Rochii cocktail din dantela - cum le accesorizezi?

 

Rochiile cocktail nu sunt deloc usor de accesorizat, asta pentru ca sunt, in general, piese foarte versatile. Astfel, atunci cand iti cumperi o rochie cocktail, incearca sa ti-o imaginezi accesorizata cu bijuterii statement, stralucitoare, si ruj rosu - pentru un look foarte sofisticat, glamorous, si, ulterior, cu bijuterii fine, subtile, menite sa sublinieze eleganta si feminitatea tinutei tale. Cu cat rochia este mai permisiva si mai versatila din punct de vedere al accesorizarii, cu atat vei putea obtine mai multe look-uri potrivite pentru diverse categorii de evenimente. Acorda atentie lungimii rochiei cocktail pentru care optezi. Desi aceasta variaza de la deasupra genunchiului la midi, tine cont de inaltimea si conformatia ta, astfle incat sa arati impecabil. Daca iti doresti o rochie cocktail pe care sa o poti purta intr-adevar la mai multe evenimente, atunci iti recomandam rochiile cocktail din dantela.

Pentru o imagine indrazneata si provocatoare, poarta rochia cocktail din dantela Carla. Impresionanta datorita culorii seducatoare, bordo, rochia cocktail midi cu cupe se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea. O poti accesoriza fie cu bijuterii statement, fie foarte subtil, in functie de evenimentul la care alegi sa o porti. Fiind pretioasa prin definitie, rochia cocktail din dantela fina te pune in evidenta in orice context.

Daca doresti sa adaugi garderobei tale o rochie cocktail din dantela in tonuri clasice de negru, cu o alura sofisticata, iti recomandam rochia cocktail din dantela aurita Ella. Lungimea midi ii sporeste farmecul si eleganta, iar materialul sofisticat care se muleaza discret pe formele tale o transforma intr-o piesa vestimentara must have. In functie de felul in care alegi sa o accesorizezi, o poti purta atat la ocaziile de seara, formale, cat si la cele de zi, semiformale - cum ar fi receptiile sau petrecerile aniversare.

Chiar daca dantela este unul dintre cele mai sofisticate materiale din lumea modei, fiind in permanenta in trend, foarte multe femei opteaza pentru dantela clasica in alb sau negru. De aceea, tine cont de faptul ca exista si dantela colorata, care este chiar foarte in voga in acest sezon, motiv pentru care atunci cand iti alegi rochiile cocktail din dantela ar trebui sa iei in considerare si aceasta optiune. Nuantele de burgundy sunt extrem de la moda in aceasta perioada; seducatoare, elegante si misterioase, rochiile cocktail din dantela bordo sunt de nelipsit din garderoba oricarei femei care isi doreste sa arate senzational la orice ocazie.

Spre exemplu, rochia cocktail din dantela Ella este una dintre achizitiile pe care este imposibil sa le regreti. Confectionata integral din dantela cusuta cu fir irizant pentru un plus de farmec si rafinament, rochia cocktail reuseste sa iti sublinieze intr-o maniera delicata liniile siluetei datorita croiului conic si cupelor din zona bustului. In plus, lungimea midi ii asigura versatilitatea necesara pentru a se adapta oricarei categorii de eveniment. Pretioasa prin definitie, rochia nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te pune in valoare, indiferent unde ai alege sa o porti.

 

Rochia din dantela lila: cum o accesorizezi pentru un stil impecabil?

 

O rochie cocktail din dantela lila iti garanteaza o aparitie classy, ajutandu-te sa te faci remarcata intr-o incapere plina de oameni. Tonurile de lila vin intr-o varietate de alte nuante, astfel ca fiecare femeie isi poate alege o astfel de culoare, care sa ii puna in evidenta nuanta tenului si a parului. Daca ai achizitionat (sau intentionezi sa achizitionezi) de curand o rochie cocktail din dantela lila, trebuie sa gasesti accesoriile potrivite care sa iti complimenteze noul articol vestimentar, pentru a obtine o imagine de ansamblu perfecta.

Astfel, poti alege sa combini rochia cocktail din dantela lila fie curochie-cocktail-din-dantela-lila culori complementare, fie cu culori analoage, care sunt imediat apropiate de nuanta rochiei tale, fie in culori monocromatice. In functie de imaginatie, oricare dintre aceste trei sugestii iti pot aduce aparitii irezistibile in rochia ta din dantela lila. Galbenul pastel este una dintre optiunile pe care ti le recomandam daca vrei sa optezi pentru accesorizarea cu culori complementare, nuantele de violet sau albastru pentru culorile imediat apropiate nuantei rochiei tale, si tonuri mai inchise de lila pentru optiunea monocromatica.

Descopera modelele inedite de rochii cocktail din dantela pe site-ul nostru, si alege-ti favorita!

Missgrey @ Aug 20, 2016 +