rootfoot

Rochii cocktail de vara in stiluri inedite

Rochiile cocktail sunt un rasfat pentru orice garderoba feminina. Elegante, delicate si deosebit de versatile, rochiile cocktail pot fi purtate in cele mai variate combinatii vestimentare si la cele mai speciale evenimente de sezon. Daca vara aceasta iti lipsesc rochiile cocktail din sifonier, te invitam sa te lasi convinsa de farmecul lor irezistibil si de propunerile noastre, si sa iti achizitionezi modelul favorit.

De ce e necesar sa ai in garderoba rochii cocktail, mai ales in perioada verii? Pentru ca sunt unele dintre cele mai practice si feminine accesorii vestimentare pentru garderoba ta festiva, si pentru ca in momentele in care efectiv nu stii ce ai putea sa porti, poti apela cu incredere la rochiile cocktail. Un paradox al vestimentatiei feminine, rochiile cocktail imbina armonios simplitatea cu extravaganta, delicatetea cu senzualitatea, reusind sa aduca asupra ta un impact puternic, aducandu-ti o groaza de complimente.

Incepand de la petrecerile aniversare si pana la iesirile in club, cinele romantice sau nunti, rochiile cocktail reprezinta intotdeauna o alegere ireprosabila. Purtandu-le, vei avearochie-cocktail-de-vara-la-reducere ocazia sa te faci remarcata prin unicitatea tinutei tale, a abordarii vestimentare si a atitudinii, diferentiindu-te clar de celelalte invitate.

Indragim rochiile cocktail pentru ca ele ne salveaza in orice situatie. Pe langa faptul ca sunt confortabile, pot fi purtate la rochie-cocktail-de-vara petrecerile si evenimentele din timpul zilei sau din timpul serii, impresionand indiferent de context. Fie ca mergi la o intalnire romantica, la o petrecere aniversara, un dineu, o nunta sau un botez, rochiile cocktail sunt intotdeauna tinuta potrivita, mai ales atunci cand nu stii ce anume sa porti. In plus, aceste accesorii vestimentare se prezinta intr-o gama atat de variata de optiuni, incat nu ai cum sa te plictisesti de ele.

In cea mai recenta colectie Miss Grey, am creat numeroase modele inedite de rochii de cocktail de vara cu ajutorul carora sa iti construiesti amintiri memorabile la evenimentele de sezon. Extrem de versatile, rochiile cocktail de vara pot fi purtate in cele mai variate combinatii cromatice. Propunerile noastre de sezon?

Confectionata din dantela fina brodata manual cu paiete, rochita de cocktail se face remarcata in primul rand datorita texturii luxuriante a materialului si culorii vibrante. Dinamica, vesela si eleganta, nuanta de verde crud se incadreaza perfect peisajului sezonului estival, motiv pentru care cu siguranta va cuceri privirile oricarui invitat. Croita in stil conic, rochia cocktail reuseste sa iti sublinieze cat se poate de elegant si discret formele feminine, asigurandu-ti o alura usor seducatoare.

Daca preferi culorile mai delicate, iti recomandam rochia cocktail Ingrid in tonuri pastelate de somon. Dantela fina brodata manual cu paiete, in combinatie cu tonurile usor romantice de somon, ii confera un farmec aparte, in vreme ce lungimea midi iti asigura siguranta ca indiferent unde ai alege sa porti, vei straluci si vei respecta intocmai codul vestimentar, fara a starni priviri curioase intr-un sens negativ.

Rochiile cocktail de vara Timea. Confectionate din voal fin vaporos, ce iti asigura o alura extrem de diafana, rochiile se fac remarcate atat prin bogatia si vibranta culorilor, cat si prin croiala menita sa iti puna in lumina formele feminine si sa mascheze orice potential defect care te-ar putea supara. Bustul fronsat, alaturi de insertiile de guta de la nivelul fustei, care ii confera aspectul usor cret, adauga o nota de originalitate si farmec romantic rochiilor cocktail la reducere.

Sptele decupat, in combinatie cu detaliile semi-transparente din zona taliei, pe lateral, asigura imaginii tale o aparitie caracterizata de senzualitate si mister specific feminin. In functie de preferinte, poti opta pentru tonuri fascinante de bordo-marsala sau de albastru imperial. Ambeel culori se potrivesc de minune cu tonurile de auriu sau argintiu, pentru momentele in care iti doresti sa te faci remarcata la un eveniment de seara, spre exemplu. Feminine si delicate, rochiile cocktail de vara sunt acum disponibile la reducere si sunt nerabdatoare sa faca parte din gardeorba ta festiva.

Te invitam sa descoperi rochitele cocktail de vara pe care ti le punem la dispozitie in cea mai recenta colectie de pe site

Missgrey @ Jul 12, 2016 +