rootfoot

Coloreaza-ti toamna in... rochii albastre

Trecerea de la garderoba festiva de vara la cea de toamna implica doua posibilitati: fie alegi sa te contopesti cu peisajul romantic al acestui anotimp al sufletului, purtand culori neutre si calde, fie alegi sa iti colorezi tu insati toamna. Astazi, refuzam sa cadem in nostalgii premature, si iti propunem o modalitate chic si eleganta de a-ti colora propria toamna. Cum? Purtand rochii albastre

Extrem de moderna si eleganta, culoarea albastru se numara printre tonurile vedeta ale acestui sezon. Chiar daca simbolistica ei este legata de cer, vitalitate si dinamism (motiv pentru care ar trebui purtata mai mult primavera si vara), exista si alte semnificatii: albastrul este adesea raportat la calm, pace si infinit – elemente care, intr-un fel sau altul, se leaga de toamna si de atmosfera pe care o instaureaza. Drept urmare, designerii au propus, pentrurochie-albastra-lunga acest sezon, rochii albastre spectaculoase, in toate formele si modelele, care pot fi purtate in orice context si la orice ocazie.

Faptul ca temperaturile se schimba nu implica automat si restrictia de a mai purta culori vibrante, cu atat mai mult cu cat vine vorba despre vestimentatia festiva. Daca atunci cand mergi sa te plimbi prin parc si sa admiri frunzele aurii preferi sa te ascunzi in spatele unei esarfe in culori neutre si sa iti protejezi mainile in trench-coat-ul aramiu, atunci cand esti invitata la o petrecere aniversara, o nunta sau un eveniment caritabil nu este la fel de usor sa te incadrezi in peisajul ocaziei respective, purtand rochii in culori neutre. De aceea, pentru a reusi sa te distingi si sa faci o impresie placuta tuturor, opteaza pentru rochiile albastre.

Rochiile albastre sunt o alegere ideala pentru evenimentele toamnei pentru ca, datorita incarcaturii lor simbolice profunde si datorita efectului pe care vibranta culorii il are asupra ochiului privitorilor, acestea reusesc sa creeze in sine o atmosfera senina, optimista, dinamica si luxurianta. Exact, luxurianta pentru ca albastrul este asociat adesea cu nobletea si cu regalitatea. Imagineaza-ti fericirea pe care o poti simti in momentul in care, datorita tinutei tale, vei inviora efectiv orice petrecere, si vei reusi sa readuci entuziasmul pe fetele tuturor invitatilor cuprinsi de melancolia incurabila a toamnei. Rochiile albastre elegante au aceasta capacitate fermecatoare de a trece dincolo de propria ta imagine, si de a ajunge in sufletele tuturor celor care te privesc purtandu-le. Si, la urma urmei, chiar si starea ta de spirit poate fi influentata de acest aspect. Pentru ca rochiile pe care le purtam, le purtam dintr-o motivatie intrinseca, care adesea se rezuma la a ne simti frumoase, admirate, apreciate si increzatoare.

 

Alege o rochie albastra cu imprimeu floral pentru un look romantic

 

O rochie albastra cu imprimeu floral se numara printre cele mai bune modalitati de a purta aceasta culoare. Pe de o parte, imprimeul floral nu este niciodata demodat, iti confera un look romantic si, in combinatie cu albastrul poate crea o aparitie moderna, extrem de eleganta si dinamica. Indiferent ca porti acest tip de rochie la birou, la o intalnire mai pretentioasa sau la o petrecere, efectul va fi spectaculos. Miss Grey ti-a pregatit rochia albastra Ivy, confectionata din dantela si cu un superb imprimeu floral. Aceasta rochie scurta cu falduri poate fi purtata la orice eveniment, in functie de felul in care o accesorizam; manecile lungi si transparente, alaturi de juxtapunerea materialului ii confera tinutei un aer chic si extrem de stilat.

 

Alege o rochie albastra vaporoasa pentru un look elegant, feminine

 

O rochie albastra vaporoasa si asimetrica este perfecta pentru momentele in care ne dorim sa adoptam un look elegant, feminine si dinamic. In plus, asocierea dintre materialul fluid si culoarea albastru creeaza un efect superb de romantism, care avantajeaza orice femeie. Iti recomandam rochia albastraBliss, confectionata din voal turcoaz si cu o frumoasa aplicatie aurie in talie, care sporeste eleganta si feminitatea tinutei. Rochia scurta, asimetrica si cu bust fronsat se remarca prin aerul neo-romantic pe care il inspira, dar si prin jocul de transparente care iti pune in evidenta feminitatea.

 

Te invitam sa simti pe propria piele basmul rochiilor albastre, alegand un astfel de accesoriu vestimentar pentru urmatorul tau eveniment. Recomandarea care ne inspira astazi este rochia albastra eleganta Ingrid, confectionata integral din dantela fina. Pe cat de simple sunt liniile acestei rochii albastre, pe atat de sofisticata arata per ansamblu. Poate combinatia ideala dintre textura rafinata a dantelei, tonurile fascinante de albastru imperial si design-ul menit sa iti puna in valoare formele feminine este elementul magic care transforma rochia albastra eleganta intr-un accesoriu vestimentar atat de drag noua. Sau poate ca lungimea sa midi este absolut perfecta pentru a fi purtata la cele mai speciale ocazii care apar in viata ta.

Inchide ochii si imagineaza-ti unde te-ai vedea purtand rochiile albastre elegante Miss Grey, toamna aceasta, si impartaseste-ne experienta ta imaginara; iar noi, te vom ajuta sa o transformi in realitate.

Missgrey @ Sep 02, 2016 +