rootfoot

Rochii nude cocktail - simplitate si rafinament

Rochiile nude au dobandit o popularitate incredibila in ultimii ani, pe scena internationala a modei. Nuantele de bej au fost mult timp ignorate din cauza conotatiei monotone si neimaginative care le-a fost atribuita, insa, din fericire pentru gardeorba noastra, acest lucru s-a schimbat radical. De fapt, alura minimalista si simpla a acestor tonuri lasa loc imaginatiei, astfel ca culorile nude se numara printre cele mai versatile culori din momentul de fata, indiferent de tipul de tinuta pentru care optam.

rochie-nude-cocktail Primavara aceasta, rochiile de cocktail nude sunt un must-have pentru garderoba ta festiva. De o simplitate fermecatoare, imbinand eleganta clasica cu detalii moderne, avangardiste, rochiile cocktail nude marca Miss Grey din cea mai recenta colectie de primavara impresioneaza de la prima vedere. Confectionate din materiale de inalta calitate, in design-uri extrem de feminine, care flateaza orice tip de silueta, rochiile nude pe care ti le recomandam astazi vor face senzatie indiferent unde ai alege sa le porti.

Confectionata din dantela cusuta cu fir irizant, rochia nude Amira este o adevarata bijuterie pretioasa. Avand capacitatea de a avantaja nu doar orice tip de silueta, ci indiferent de culoarea parului, a ochilor sau a rochie-nude-cocktail tenului, rochia cocktail nude Amira de lungime midi este o tinuta extrem de eleganta ce poate fi purtata la cele mai diverse ocazii speciale, indiferent de gradul de formalitate. Design-ul conic avantajeaza orice tip de silueta si ii ofera capacitatea de a-ti sublinia discret liniile corpului, iar textura luxurianta a dantelei in tonuri de caffe asigura purtatoarei un farmec inegalabil.

 

Rochia cocktail din dantela nude: 3 idei de accesorizare

 

1. Accesorizeaza rochia cocktail din dantela nude cu auriu, pentru o aparitie extrem de eleganta si sofisticata. Firul irizant al dantelei iti ofera, dincolo de stralucirea si alura luxurianta implicite, si un reper de accesorizare pentru tinuta ta. Daca porti rochia cocktail din dantela nude la un eveniment care impune un cod vestimentar extrem de elegant, combinatia cu tonurile de auriu este perfecta. In general, auriul in tinutele festive aduce un plus de sofisticare si eleganta, iar daca este purtat in combinatie cu nuante delicate de bej, acesta reuseste sa complementeze tinuta intr-o maniera deosebit de eleganta si sofisticata.

2. Poarta rochia cocktail din dantela nude in combinatie cu tonuri apropiate de nuanta acesteia. Pentru a te asigura ca nu dai gres si pentru a-ti pastra o aparitie eleganta dar simpla, accesorizeaza rochia cocktail din dantela bej tot cu culori neutre. In tonuri mai inchise sau mai deschise, accesoriile din aceeasi gama cromatica reusesc sa confere unitate si armonie imaginii tale, pastrand delicatetea si simplitatea unei tinute festive imrpesionante prin stil. Poti opta, de asemenea, pentru accesorii in clasicele nuante de negru sau alb, care se potrivesc oricarei culori, insa orice aif ace, asigura-te ca mentii rochia cocktail din dantela ca si punct central al imaginii tale.

3. Complementeaza-ti rochia cocktail nude din dantela cu o pata de culoare: poti alege sa combini rochia in tonuri delicate de bej cu accesorii in nuante virbante, precum roz, rosu, violet sau corai, insa iti recomandam, daca alegi aceasta varianta, sa optezi pentru un singur accesoriu mai vizibil colorat, pentru a te asigura ca nu distragi atentia de la punctul central al imaginii tale, care este rochia cocktail din dantela nude.

Daca te afli in cautarea unei rochii simple si rafinate simultan, iti recomandam rochia cocktail nude Emily. Confectionata din jerse creep, rochia cocktail se face remarcata printr-o eleganta conturata de liniile simple ale design-ului si de culoarea extrem de versatila si calda. Absenta decolteului este compensata intr-o maniera sofisticata de spatele decupat in V, care este conturat de cele doua revere ce ii confera rochiei nude un aspect usor avangardist si romantic. Seducatoare datorita capacitatii de a-ti evidentia formele, rochia cocktail nude poate fi purtata la numeroase categorii de evenimente, si poate fi accesorizata intr-o infinitate de moduri, in functie de propria ta imaginatie.

Tu cum ai purta rochiile nude cocktail primavara aceasta?

Missgrey @ Mar 13, 2016 +