rootfoot

Rochii elegante marimi mari XXL pentru un sezon toamna-iarna fabulos

In sezonul toamna-iarna vremea are pacatosul obicei de a te face sa crezi ca poti renunta la modelele de rochii elegante XXL in favoarea unor tinute cat mai casual, indiferent de ocazie, doar pentru ca temperaturile sunt scazute si atmosfera sumbra iti taie orice elan stilistic.

 

Ideea unui outfit lejer poate parea ispititoare, dar nu uita ca vestimentatia iti poate influenta starea de spirit, asa ca de ce ai prefera melancolia unei bune dispozitii molipsitoare? Mai ales cand rochiile plus size din noua colectie toamna-iarna Miss Grey abia asteapta sa-ti faca zilele (si mai ales serile speciale) cat mai frumoase!

 

 

Noile rochii elegante XXL iti sporesc increderea in tine

 

Formele tale voluptuoase arata fermecator in piese vestimentare concepute special pentru a-ti pune in valoare silueta, camufland sau accentuand anumite portiuni pentru a-ti contura niste proportii armonioase. Cand porti marimi XXL poate fi si mai dificil sa gasesti hainele ideale pentru evenimente speciale care au loc in sezonul toamna-iarna, pentru ca trebuie sa tii seama de o multime de elemente: croiala dedicata formelor tale, culoarea potrivita ocaziei, tenului si personalitatii tale, textura suficient de confortabila si calduroasa, fara a fi prea rigida, a materialului. Insa atunci cand descoperi in sfarsit tinuta perfecta, probabil ca te simti ca o adevarata invingatoare si esti gata sa cuceresti atentia si admiratia tuturor.

 

De aceea, Miss Grey ti-a pregatit in noua colectie toamna-iarna numeroase rochii elegante XXL pentru femei plinute, perfecte pentru a te pune in cea mai buna dispozitie, atat la ocaziile speciale cat si atunci cand pur si simplu vrei sa arati splendid la birou sau la o iesire in oras.

 

Pliuri, pussy-bow, volane, flori, asimetrii si design avantajos in modelele de rochii plus size

 

Noile modele Miss Grey de rochii plus size de toamna-iarna folosesc cu ingeniozitate cele mai populare si avantajoase elemente de design, in asa fel incat sa-ti contureze o silueta armonioasa si sa-ti confere alura plina de stil si rafinament.

 

Deseori, o rochie de seara care combina ingenios un detaliu de croiala in tendinte cu o paleta cromatica indrazneata va atrage garantat atentia, asa ca cel mai bine profiti de rochiile pentru siluete plinute in locul unor alegeri vestimentare fade, care includ de obicei o pereche de blugi si un pulovar in nuante neutre.

 

Fa-ti zilele mai frumoase alegand modelul de rochie plus size care ti se potriveste, fie ca este cel cu fusta plisata si insertii de dantela, fie ca sunt unele din cele cu aspect de costum si cu pussy-bow, cele cu zone de culoare care-ti subtiaza silueta sau cele cu design floral si volane, de inspiratie romantica.

 

Tine minte, obiectivul tau este sa te bucuri de fiecare moment, indiferent de vreme, iar menirea noilor rochii elegante XXL pentru toamna-iarna este sa te faca sa te simti frumoasa si rafinata.

Missgrey @ Nov 20, 2017 +