rootfoot

Cum sa porti rochiile elegante din dantela verde?

Rochiile elegante din dantela se regasesc in sifonierul fiecarei femei, indiferent de preferinte sau anotimp, iar acest lucru se datoreaza tocmai faptului ca dispunem, din fericire, de o varietate extraordinara de modele si stiluri. In timp ce multe femei sunt reticente la ideea de a purta rochii din dantela colorate, creatorii de moda ne incurajeaza sa depasim aceste temeri - de multe ori nefondate - si sa adaugam tinutelor noastre festive elemente care nu pot sa fie trecute cu vederea.

Rochiile verzi din dantela sunt un accesoriu vestimentar fascinant, reprezentand o optiune ideala pentru evenimentele speciale. Farmecul lor se datoreaza, in principal, combinatiei perfecte dintre culoarea cu o incarcatura simbolica vasta si textura luxurianta a dantelei. Pentru ca se apropie luna petrecerilor, cum ne place noua sa o denumim, am considerat necesar sa iti oferim cateva repere de stil in ceea ce priveste accesorizara rochiilor elegante din dantela verde.

 

Pentru tinute chic, poarta rochiile de dantela verzi in combinatie cu auriu si argintiu

 

Aceasta metoda de a accesoriza rochitele verzi din dantela se incadreaza de minune in peisajul sarbatorilor de iarna. Pentru petrecerea de Craciun, alege o rochie din dantela verde midi, cu accente smarald, din colectia Miss Grey, pe care sa o porti in combinatie cu accesorii aurii sau argintii. Opteaza pentru bijuterii fine si un clutch auriu daca iti doresti o tinuta definita de stralucire si eleganta incomensurabila, care transmite, in acelasi timp, detalii despre o personalitate optimista si calda. Alege, in schimb, accesorii argintii pentru un look la fel de rafinat, dar mai rece. Culoarea sarbatorilor de iarna si stralucirea accentelor glitter se vor imbina de minune intr-o tinuta fancy si feminina.

 

Rochii verzi elegante din dantela cu accesorii color-block, pentru personalitati efervescente

 

Daca vrei sa faci cunoscuta lumii intregi atitudinea ta nonconformista si indrazneata, alege sa porti rochiile din dantela verde in combinatie cu accesorii color block. In principiu (desi este un subiect discutabil) tonurile color-block sunt acele nuante opuse pe cercul cromatic culorii principalele a articolului vestimentar pe care vrei sa il pui in evidenta. Pentru verde smarald, spre exemplu, poti incerca sa optezi pentru tonuri de galben aprins, portocaliu, rosu pasional sau verde praz. Singurul lucru caruia trebuie sa ii acorzi o atentie desoebita il reprezinta cantitatea: tine intotdeauna minte ca accesoriile tale sunt menite sa iti puna in valoare rochia si nu invers.

 

Rochii de dantela verde potrivite pentru sarbatorile de iarna

 

Pentru seoznul rece, Miss Grey iti recomanda rochia din dantela verde smarald Noelle. Simpla, dar in acelasi timp extrem de feminina, rochita eleganta se remarca prin croiala sa conica, menita sa iti evidentieze formele feminine, si prin detaliile transparente care ii adauga o nota usor seducatoare. De lungime midi, rochia verde din dantela se potriveste de minune oricarui eveniment.

O poti asorta fie cu auriu si argintiu, fie cu nuante color-block, fie cu tonuri neutre de bej-uri, negru, alb sau gri.

Tu cum te-ai gandit sa porti rochiile elegante din dantela verde de sarbatori?

 

Alege o rochie din dantela verde pentru a obtine un look glam

 

Desigur, vei fi tentata sa te intrebi de ce am ales sa exemplificam obtinerea unei imagini glam tocmai cu o rochie verde? Raspunsul este cat se poate de logic: pentru ca rochiile din dantela verde reprezinta un articol de baza in vestimentatia feminina festiva, in special atunci cand ne dorim sa ne facem remarcate printr-o aparitie surprinzatoare. Combinatia absoluta dintre textura luxurianta a dantelei si simbolistica si efectul vizual al tonurilor de verde smarald confera rochiilor din dantela verde o alura definita de plenitudine, frumusete sublima, noblete si sofisticare.

Atat dantela, cat si nuantele de verde smarald au fost intotdeauna asociate cu regalitatea, astfel ca acest fericit melanj nu face decat sa reaminteasca privitorilor de ce astazi esti mai frumoasa si mai deosebita decat au reusit ei sa remarce pana in prezent. Pentru petrecerile tip coktail iti recomandam sa alegi cele mai frumoase modele MissGrey de rochii verzi pentru cocktail si sa iti alegi preferata.

Confectionata integral din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, in tonuri vibrante de verde smarald, rochia Zaira iti evidentiaza elegant liniile corpului datorita croielii sale conice, reusind sa arunce asupra ta si o alura extrem de seducatoare ce se datoreaza si design-ului cu umerii goi. Lungimea midi ii permite sa fie purtata chiar si la evenimentele care impun un cod vestimentar mai riguros, in vreme ce prezenta paietelor ne atrage atentia asupra faptului ca rochia din dantela verde nu are nevoie de accesorii prea multe pentru a te pune in valoare. Daca optezi pentru un model precum acesta, asigura-te ca accesoriile tale vor fi suficient de discrete si elegante incat sa complimenteze rochia, fara a o incarca.

Pentru ca aparitia ta sa fie 100% glamour, este nevoie sa te antrenezi intr-o rutina de ingrijire care ar trebui sa iti devina atat de comuna, incat sa o efectuezi pentru totdeauna. In primul rand, acorda-ti timp; acorda-ti timp sa te ingrijesti si sa te simti frumoasa, intrucat acest lucru se va reflecta si la nivel de imagine. Astfel, asortata cu o atitudine increzatoare, rochia din dantela verde Zaira isi va dubla efectul impresionant pe care il va avea asupra oricarui privitor, atragand de doua ori mai multe complimente.

Te invitam sa iti alegi modelul favorit dintre rochiile din dantela verde pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, si sa iti creezi propriul look glamour tinand cont de cele cateva recomandari din randurile de mai sus!

Missgrey @ Nov 24, 2016 +