rootfoot

Black Friday 2021, reduceri la rochii elegante de seara si de ocazie

Tu ce faci de Black Friday 2021? Te trec deja fiorii gandindu-te ca va trebui sa-ti faci cumparaturile pe fuga, presata de timpul scurt si chinuita de gandul ca nu vei mai gasi in stoc rochia de seara pe care ti-o doresti atat de mult?

Stai, stai. Respira adanc si relaxeaza-te!

Vei putea explora in voie ofertele Black Friday de rochii elegante si vei putea profita de reduceri linistita, bucurandu-te de fiecare achizitie, pentru ca anul acesta Miss Grey aduce un plus de stil traditiei.

O adevarata fashionista, si orice femeie, de altfel, trebuie sa profite de orice ocazie pentru a-si improspata garderoba cu articole vestimentare noi. Toate doamnele si domnisoarele au o anumita sensibilitate cand vine vorba de reduceri, cu atat mai mult cu cat este vorba despre rochii elegante. Pentru ca ne dorim sa fii frumoasa si eleganta in permanenta, am pregatit o a doua sesiune de reduceri de Black Friday, astfel ca ai la dispozitie pe site-ul nostru cele mai frumoase modele de rochii de ocazie la super-reduceri!

Vei putea explora in voie ofertele Black Friday de rochii elegante si salopete chic si vei putea profita de reduceri linistita, bucurandu-te de fiecare achizitie, pentru ca anul acesta Miss Grey aduce un plus de stil fiecarei achizitie.

 

Rochii de ocazie la reducere de BlackFriday

 

Deoarece din dulapul tau nu trebuie sa lipseasca cel putin cate un model de rochii de ocazie, profita de cea mai mare perioada de reduceri a anului si achiztioneaza-ti rochii de seara, de ocazie si elegante in diverse forme, modele, culori si texturi, pe care sa le porti la evenimentele la care esti invitata in perioada imediat urmatoare.

Cunoastem foarte bine sentimentul de profunda satisfactie pe care orice femeie il resimte in momentul in care achizitioneaza o rochie de seara la reducere. Prin urmare, astazi, iti recomandam rochii de ocazie la super-preturi, croite in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta si sa se potriveasca celor mai speciale momente din viata ta. 

Black Friday este momentul oportun pentru a aduce garderobei tale feminine un plus de noutate, eleganta si feminitate. Opteaza pentru o rochie de ocazie lunga neagra, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu cordon impletit, cu insertii de verde. Deosebit de sofisticata, rochia de seara iti pune in evidenta talia si bustul, prin decolteul adanc si absenta manecilor. Trena lunga iti confera un aer usor dramatic, iar culoarea nu numai ca te ajuta sa obtii o silueta alungita, dar contribuie si la crearea iluziei subtierii. Poart-o cu un colier rafinat, pretios, tocuri inalte si o bratara si vei obtine un look de invidiat! 

Daca esti adepta tinutelor extravagante, senzuale si sofisticate simultan, iti punem la dispozitie rochia de ocazie scurta Roberta, confectionata din catifea si dantela rafinata. Calitatea si pretiozitatea materialelor din care rochia este confectionata ii ofera un aer deosebit, iar purtatoarei ii sporeste feminitatea, misterul si delicatetea, contribuind, in acelasi timp, si la crearea unui efect seducator. Poart-o la petreceri, cu tocuri inalte si o pereche de cercei statement, si te vei remarca in mod categoric!

 

Rochite de sera elegante la reducere din catifea si dantela

 

Printre piesele vestimentare pe care le cumperi cu cea mai mare dificultate, se numara rochiile de seara elegante: pretentioase prin definitie, rochiile de seara elegante trebuie intotdeauna alese cu mare atentie, in functie de preferinte si atuuri, astfel incat sa reusim sa obtinem, cu ajutorul lor, aparitii ireprosabile, elegante si sofisticate, care atrag toate privirile si aduc o multime de complimente. In plus, daca mentionam si faptul ca investitita intr-o rochie de seara eleganta este mult mai mare decat in orice alta piesa vestimentara specific feminina, ne convingem pe deplin de ce e important sa profitam de oportunitatile de reduceri sezoniere

Confectionate din catifea si dantela atent imbinate in proportii perfecte, rochitele elegante scurte se remarca prin feminitate, luxurianta si stil. In tonuri clasice precum negru sau in tonuri indraznete de verde smarald, rochiile la reducere din catifea si dantela sunt o achizitie obligastorie pentru garderoba ta de sezon, dat fiind faptul ca te asteapta numeroase evenimente festive la care poate nu stii ce sa porti. Simple, dar in acelasi timp rafinate datorita texturilor superbe, rochiile elegante scurte Fabiola si Elisabeth asteapta cu nerabdare sa faca parte din garderoba ta.

 

Alege rochiile midi elegante, pentru un plus de versatilitate

 

Alege rochiile midi elegante pe care sa le poti purta in repetate randuri, in diverse contexte, iti recomandam sa optezi pentru rochiile midi elegante. Lungimea midi este considerata ca fiind perfecta, in lumea modei, in special datorita faptului ca reuseste sa se potriveasca cu succes oricarui tip de eveniment special, fiind in acelasi timp provocatoare si usor sobre. Rochitele elegante Noelle sunt acum disponibile la reducere, fiind ideale pentru sezonul de toamna-iarna si le poti purta cu succes la cele mai variate tipuri de ocazii.

 

Rochii din catifea la reducere pentru sarbatorile de iarna

 

Cand ai nevoie de o tinuta chic, cu personalitate, alege cu incredere rochiile din catifea, ideale pentru zilele mohorate din sezonul rece. Datorita versatilitatii lor in termeni de evenimente, rochiile din catifea pot sa fie purtate cu succes la o gama foarte diversa de ocazii, aducandu-ti intotdeauna numeroase complimente. Astazi, pentru inceputul campaniei, iti recomandam rochiile la reducere din catifea cu spatele gol. Facand parte dintre cele mai populare produse Miss Grey existente, rochiile la reducere Irissa sunt confectionate integral din catifea si sunt disponibile in tonuri seducatoare de rosu, in nuante fermecatoare de verde smarald si in superba nuanta de albastru imperial. Le poti purta fara accesorii la o intalnire romantica, petrecere tip cocktail, o iesire in oras sau chiar si la nunti sau alte evenimente.

 

Rochii elegante negre pentru certitudinea complimentelor

 

Nu in ultimul rand, iti recomandam sa alegi rochitele elegante negre la reducere pe care ti le punem la dispozitie, datorita popualritatii lor incremenite in timp. Confectionata din dantela pretioasa cusuta cu fir de paiete si material elastic, rochia eleganta neagra Lilly este un accesoriu care iti confera garantia complimentelor oriunde ai alege sa o porti. Flatandu-ti silueta si fascinand prin prezenta sa usor misterioasa, rochita eleganta nu are nevoie de multe accesorii pentru a iesi in evidenta.

 

Rochii Plus Size seducatoare, la promotie

 

Pentru femeile plinute, am pregatit cele mai frumoase rochii Plus Size la cele mai mici preturi din nou. Iti propunem rochia plus size Greta, o rochie eleganta in nuante vibrante de bordo, croita special pentru a conferi sarm si senzualitate unei siluete cu forme generoase, datorita insertiilor delicate de dantela la gat si la fusta.

 

Confectionata din jerse elastic, rochia eleganta bordo Greta contine toate elementele unei tinute feminine ideale pentru ocaziile speciale: maneci moderne trei sferturi, fusta cu pliuri late si cordon care se leaga la spate, conturand o talie armonioasa.

 

Salopete elegante la preturi atractive, descopera ofertele

 

Stim ca iti doresti o tinuta comoda, dar eleganta si rafinata in acelasi timp, pentru asta am creat Salopeta Ozana in trei nuante irezistibile de verde, bleumarin si bordo care te va plasa în centrul atentiei la ocaziile speciale. Decolteul în V si simetria inedita din zona bustului adauga, prin transparenaa delicata a dantelei cu paiete, un plus de senzualitate, sporind în acelasi timp rafinamentul tinutei. Volanul peplum, un detaliu de croiala extrem de trendy, accentueaza talia, iar pantalonul usor evazat te face sa arati mai supla, conturandu-ti niste proportii ideale.

 

O alegere originala, care confirma o personalitate puternica si un bun gust incontestabil, salopeta Ozana va intoarce priviri admirative la cele mai pretentioase evenimente, dar si la petreceri semi-formale. Salopeta Ozana te asteapta cu 30% reducere si cu bucuria fiecarei miscari lejere la petrecerile sezonului.

 

Reduceri de pana la 50% la paltoane calduroase

 

Dilema vestimentatiei de exterior isi va gasi printre modelele de paltoane de dama la reducere si jachete raspunsuri din cele mai rafinate si in acelasi timp confortabile. Daca esti o iubitoare a salopetelor sau vrei sa-ti achizitonezi pentru prima data o astfel de piesa vestimentara care te va plasa garantat in centrul atentiei la evenimentele speciale, mai ai 24 de ore in care iti vei putea alege modelul preferat de salopeta sic din oferta noastra de Black Friday.

In concluzie, profita de reducerile Black Friday si intra pe site-ul nostru, la adresa web www.MissGrey.ro, de unde iti poti alege rochiile la reducere preferate! Stocurile pentru cele mai indragite produse Miss Grey sunt limitate: grabeste-te sa iti achizitionezi favorita inainte ca aceasta sa se epuizeze!

Missgrey @ Nov 27, 2014 +