rootfoot

Alternativa classy de Craciun pentru siluete plinute: rochii mov pruna

Femeile care poarta rochii mov pruna pentru siluete plinute la petrecerea de Craciun fac o adevarata declaratie de personalitate prin alegerea lor vestimentara.

 

O nuanta sofisticata care iese in evidenta fara a fi stridenta, movul pruna are o tonalitate suficient de inchisa pentru a avantaja formele generoase si reuseste, in acelasi timp, sa insufle tinutei misterul si maiestuozitatea care fac diferenta dintre o rochie eleganta pentru o petrecere obisnuita si una stilata pentru petrecerea de Craciun.

 

Cum accesorizezi modelele de rochii mov pruna pentru siluete plinute?

 

 

Probabil ca cea mai la indemana varianta de accesorizare a unei rochii mov pruna plus size este cea cu pantofi negri si poseta asemenea, insa e mai indicat sa „despovarezi” optic tinuta si sa combini negrul cu o culoare mai deschisa. Movul pruna combinat cu negru arata bine dar este un mix prea apasator pentru o ocazie speciala asa cum este petrecerea de Craciun. In plus, o schema de accesorizare in doua culori este aproape intotdeauna o solutie trendy si indrazneata.

 

Cel mai usor e sa echilibrezi tinuta cu niste accente de auriu sau nude care-ti vor conferi o alura regala, maiestuoasa. Deasemenea, nuantele de argintiu arata fabulos in combinatie cu movul si se potrivesc de minune cu negrul, asa ca nu te feri sa porti la party-ul de Craciun o tinuta in care alaturi rochiei mov pruna plus size un clutch negru si pantofi cu toc in tonuri metalice.

 

Daca vrei sa te bucuri de sarbatoare intr-o maniera mai nonconformista, poti incerca sa porti o tinuta color-block. Culorile care merg cel mai bine cu movul pruna sunt rozul si albastrul. Doua variante stilate si foarte facile de color-block implica rochia mov pruna si o pereche de pantofi roz sau albastri. Cand alegi poseta, ai grija ca aceasta sa aiba o singura culoare, intensa, nu pastelata, care sa fie diferita fata de nuanta rochiei sic ea a pantofilor (ca sa fii sigura ca nu dai gres, alege negrul).

 

O rochie mov plus size te va plasa in centrul atentiei la petrecerea de Craciun

 

Intr-o multime de rochii in culori tipice pentru Craciun, precum rosu sau verde, rochia ta mov pruna se va distinge cu gratie. In plus, o rochie mov pruna accesorizata adecvat iti confera un aer stralucitor si festiv, asa ca vei fi cu siguranta in ton cu atmosfera petrecerii.

 

Missgrey @ Dec 21, 2017 +