rootfoot

Rochii cocktail in culori pastel

Rochiile cocktail sunt atragatoare si elegante si ar trebui purtate de fiecare data cand avem ocazia. Cunoscute in special datorita lungimii lor medii, rochiile cocktail pot fi regasite intr-o varietate de stiluri, modele si culori, astfel ca este imposibil sa nu iti gasesti un model care sa ti se potriveasca de minune. Fiind purtate de obicei la evenimentele semi-formale si/sau la ocaziile formale, rochiile cocktail nu se limiteaza numai la aceste doua categorii de evenimente, fiind renumite si pentru alte caracteristici si functii

Indiferent de eveniment, rochiile cocktail pastel flateaza orice silueta, conferindu-ti o alura fermecatoare si pozitiva. Cu toate acestea, includerea tinutelor cocktail in garderoba noastra poate sa fie destul de rochie-cocktail-pasteldificila, intrucat, daca nu esti atenta la cateva detalii, risti sa iti transformi garderoba intr-o imagine fericita inspirata din cartile cu basme. Astazi, iti oferim cateva sfaturi despre cum anume sa porti tinutele cocktail pastel in asa fel incat sa impresionezi printr-un outfit deosebit, care sa atraga privirile tuturor invitatilor.

 

Cum sa porti cu succes o tinuta tip cocktail in culori pastel?

 

Unul dintre cele mai flatante moduri de a purta tinutele cocktail in culori pastel este sa le accesorizezi cu alte tonuri pastelate. Nu exista reguli cromatice in acest sens, astfel ca poti sa combini cu succes tinuta ta cocktail in tonuri roz pastel cu accesorii de verde pastel, galben pastel sau albastru pastel. Daca iti doresti o aparitie usor non-conformista, poti sa iti pui in evidenta tinuta cocktail cu accesorii in culori mai puternice, insa, in acest caz, trebuie sa ai grija la felul in care le selectionezi.

Atunci cand porti o rochie cocktail in culori delicate, incearca sa pastrezi un aspect usor minimalist. Chiar daca pe podium tinutele integrale in culori pastel arata exceptional, daca incerci sa le porti la un eveniment si nu esti suficient de atenta, risti sa creezi o imagine care sa atraga atentia in sens negativ. Daca optezi pentru mai multe accesorii in tonuri pastel pe care sa le combini cu tinuta ta cocktail, incearca sa ai cel putin un element care sa echilibreze aspectul outfit-ului - in acest sens, un accesoriu negru sau alb este suficient.

Cea mai renumita rochie cocktail este clasica little black dress. Cu toate acestea, rochiile cocktail se regasesc in cele mai diverse si sofisticate designuri si culori. Atunci cand iti alegi o rochie cocktail, asigura-te ca analizezi mai multe modele si lungimi, in asa fel incat sa alegi varianta optima pentru tine, din toate punctele de vedere. Un fapt foarte important de care trebuie sa tii cont este tipul de eveniment la care urmeaza sa participi. In plus, arunca o privire in garderoba ta pentru a observa predilectia pe care o ai pentru un anumit stil; apoi, gandeste-te cate dintre rochiile cocktail din dulapul tau iti vin de minune si te avantajeaza. Si, nu in ultimul rand, observa trendurile si adapteaza-le stilului si preferintelor tale.

 

De ce sa alegi o rochie midi pentru petrecerile tip cocktail?

 

Exista un farmec aparte al rochiilor cocktail midi, conferit de lungimea ideala - fiind nici foarte scurta, nici foarte lunga, rochia cocktail midi are avantajul de a conferi oricarei purtatoare o alura eleganta, misterioasa si senzuala simultan. In plus, rochiile cocktail midi alungesc silueta, sporindu-ti feminitatea prin faptul ca se muleaza discret pe formele tale.

Astazi, iti prezentam cateva modele de rochii cocktail midi - unul dintre modelele diverse care exista, fiind si printre cele mai populare rochii cocktail pentru vara - pe care sa le porti in aceasta vara la evenimentele speciale, si din al caror stil sa te inspiri.

Ultima colectie Miss Grey este definita de culorile pastelate ale materialelor atent alese. Simple, dar elegante si rafinate simultan, rochiile cocktail in culori pastel sunt vedetele sezonului. Simplu de purtat si accesorizat, rochiile cocktail in culori pastel se potrivesc unei game considerabile de evenimente, iar achizita unui astfel de model pentru garderoba ta festiva este imperioasa. Confectionata din triplu voal si cu bustul din dantela in tonuri dulci si feminine de lila, rochia cocktail midi iti urmareste discret liniile corpului, conferindu-ti o alura deosebit de feminina si eleganta. Accesorizeaz-o cu tonuri neutre, pentru a pastra misterul culorii deosebite, si fa-te remarcata indiferent de ocazie.

Daca esti prin definitie o fire romantica, opteaza pentru o superba rochie cocktail midi confectionata din triplu voal intr-o nuanta dulce de somon, si cu accente florale romantice in zona bustului. Foarte versatila, rochia cocktail in tonuri pastelate nu numai ca se potriveste unei game variate de evenimente si petreceri, dar poate fi purtata chiar si ca tinuta office - daca ai putina imaginatie in privinta felului in care o accesorizezi.

Combina alura sofisticata si pretioasa a dantelei cu entuziasmul si efectul unui galben pastel, purtand rochia cocktail din triplu voal si cu bust din dantela galbena. Urmarindu-ti discret liniile corpului, rochia cocktail midi iti evidentiaza formele feminine si iti pune in valoare bronzul subtil de sezon, astfel ca te vei transforma in centrul atentiei oricarui eveniment.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochitele preferate, din multitudinea de modele pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ Jul 22, 2015 +