rootfoot

Rochiile negre cu dantela: eleganta eterna

Rochiile negre cu dantela sunt mereu la moda, si mereu elegante, fiind potrivite pentru o gama foarte variata de ocazii si evenimente. Adorate de catre femeile din intreaga lume datorita elegantei lor spectaculoase, care se datoreaza materialului sofisticat si culorii clasice, rochiile cu dantela negre te vor avantaja intotdeauna, oferindu-ti posibilitatea de a-ti crea tinute festive diferite si sofisticate. Fie ca optezi pentru rochii negre cu detalii din dantela, fie ca alegi sa porti o rochie confectionata integral din dantela neagra, este absolut necesar sa ai in garderoba aceasta piesa vestimentara. Fiind intotdeauna la moda, si avand capacitatea de a avantaja orice tip de silueta, o rochie neagra din dantela iti va conferi mereu o aparitie inegalabila, daca stii sa alegi modelul potrivit si o accesorizezi cu stil.

rochie-neagra-din-dantelarochie-neagra-cu-dantelaPentru a adauga garderobei tale o rochie neagra cu dantela pe care sa o poti purta indiferent de sezon, in cadrul ocaziilor speciale, este necesar sa iti alegi cu grija modelul. In primul rand, ai grija sa optezi pentru un stil care te avantajeaza din punct de vedere fizic; exista anumite modele de rochii care nu flateaza orice silueta, iar daca iti doresti o tinuta de succes, e necesar sa iti cunosti foarte bine calitatile si defectele, si sa iti alegi rochila cu dantela neagra in functie de acestea. Spre exemplu, o rochie neagra din dantela mulata pe corp nu se va potrivi unei femei cu o constituite robusta, cu atat mai mult cu cat pielea nu este tonifiata. La fel, o rochie neagra cu dantela scurta nu va avantaja o persoana care nu isi permite s aisi puna picioarele in evidenta. Desigur, poti sa apelezi la artificii diverse pentru a minimiza defectele, insa rolul unei rochii elegante negre bine alese este acela de a-ti conferi o aparitie uluitoare, prin evidentierea calitatilor tale naturale. 

Sezonul de toamna nu este lipsit de evenimente speciale. De aceea, asigura-te ca adaugi garderobei tale cel putin o rochie neagra cu dantela pe care sa o porti la ocaziile speciale care se ivesc in perioada imediat urmatoare. Recomandarile noastre sunt sa alegi rochii negre cu dantela cat mai simple, care sa poata fi purtate la evenimente diferite si care sa poata fi usor accesorizate diferit, in asa fel incat sa surprinzi intotdeauna prin aparitia ta. 

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit o superba rochie neagra din dantela, de lungime midi, ideala pentru toamna: confectionata integral din dantela neagra, rochia eleganta Noelle este o optiune perfecta pentru a crea o tinuta eleganta la ocaziile deosebite. Impresionanta datorita design-ului feminin si liniilor care se muleaza discret pe formele tale feminine, rochia neagra cu dantela poate fi accesorizata in moduri diferite, astfel incat sa o porti la o gama larga de ocazii. Detaliile trasnparente din zona bustului iti sporesc alura misterioasa si seducatoare, in vreme ce materialul iti confera o eleganta spectaculoasa. Totodata, manecile trei-sferturi o transforma intr-o tinuta ideala pentru sezonul de toamna. 

Daca preferi o rochie neagra cu dantela mai discreta, iti recomandam rochia scurta eleganta Andra. Confectionata din voal de matase, si cu insertii de dantela la nivelul bustului si la spate, rochia cu dantela neagra atrage atentia datorita design-ului cu accente romantice, si stilului care iti subliniaza talia. Insertiile din dantela din zona decolteului si a spatelui ii sporesc alura eleganta si misterioasa, transformandu-ti tinuta intr-una potrivita pentru cele mai deosebite ocazii. Poart-o cu tocuri inalte, in combinatie cu accesorii aurii sau argintii pentru o aparitie glam, si surprinde la toate evenimentele. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochiile negre cu dantela favorite, pe care sa le adaugi garderobei tale festive pentru evenimentele din urmatoarea perioada. 

Missgrey @ Sep 16, 2015 +