rootfoot

Rochiile midi: de ce le iubim, si de ce ar trebui sa le ai?

Rochiile midi sunt o pasiune pentru Miss Grey; si, probabil, pentru femeile din intreaga lume - desi par destul de pretentioase, si multe femei au senzatia ca nu se potrivesc oricui, rochiile midi elegante pot sa flateze orice tip de silueta si conformatie, daca tii cont de cateva reguli legate de felul in care sa le porti, astfel incat sa nu dai gres niciodata. In articolul de astazi, am decis sa iti spunem de ce iubim rochiile midi, si sa te convingem sa le iubesti si tu (daca nu faci parte deja din clubul iubitoarelor de rochii midi elegante). In plus, iti oferim si detalii despre cele cinci reguli clasice de care trebuie sa tii cont atunci cand porti o rochie midi, in asa fel incat sa surprinzi prin aparitia ta. Daca esti scunda, si iubesti rochiile midi, vei avea o surpriza - pentru ca tocmai vei afla ca poti purta si tu cu succes o rochie eleganta midi, indiferent de statura!

rochie-midi-dantela-albastraDe nelipsit din garderoba niciunei femei, rochiile midi elegante au numeroase avantaje: in primul rand, lungimea lor este ideala - fiind nici prea lungi, nici prea scurte, rochiile midi simbolizeaza perfectiunea in materie de lungime, in ceea ce priveste rochiile elegante sau casual. Fie ca iti doresti sa adopti o tinuta usor clasica si deosebit de eleganta, fie ca nu te impaci deloc cu extremitatile - rochie scurta sau lunga - , fie ca, pur si simplu, ai o pasiune pentru acest stil, rochiile midi iti sunt intotdeauna la indemana. Regasite intr-o varietate de modele, stiluri, culori si materiale, rochiile elegante midi au si avantajul de a fi foarte versatile: datorita lungimii lor ideale, acestea pot fi purtate la o gama larga de evenimente, incepand de la evenimentele de seara, si pana la petrecerile de tip cocktail, aniversari, cununii, botezuri sau intalniri formale. Singurul aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este sa iti alegi modelul de rochie midi potrivit, atat in functie de evenimentul la care doresti sa o porti, cat si in functie de silueta. Ne este imposibil sa nu ne indragostim de o rochie eleganta  care nu numai ca iti evidentiaza formele feminine, dar iti confera si o eleganta aparte, si, in plus, este si deosebit de versatila. Daca detii in garderoba modelul potrivit de rochie midi eleganta, si esti suficient de creativa incat sa o accesorizezi in moduri diferite, o poti purta cu succes la cele mai diverse evenimente speciale: vei arata intotdeauna eleganta, feminina, seducatoare si misterioasa, fara a fi nevoita sa recurgi la rochii prea scurte sau la detalii extravagante. 

Un alt motiv pentru care iubim rochiile midi este acela ca flateaza orice tip de silueta; da, chiar flateaza orice tip de silueta. Desi exista pareri critice, care sustin ca rochie-midi-dantela-pastelrochiile midi sunt printre cele mai greu de purtat piese vestimentare feminine, adevarul este ca, de fapt, acestea se potrivesc oricui, atata vreme cat se tine cont de cateva reguli de accesorizare a rochiilor elegante midi. La urma urmei, orice tip de rochie ai alege, daca nu o porti corect si nu alegi un model si un stil care sa te avantajeze, iti vei crea o imagine caraghioasa. Pentru ca stim ca esti nerabdatoare sa afli care sunt secretele care iti asigura o imagine de succes atunci cand vrei sa porti o rochie midi, iti prezentam cele mai importante cinci reguli de accesorizare si purtare a unei rochii midi elegante:

In primul rand, alege o rochie midi a carei lungime depaseste cu cativa centimetri (putini) linia genunchiului. In acest fel, vei crea iluzia unei rochii mai lungi si, implicit, silueta ta va fi vizibil alungita. Inutil sa mai mentionam si faptul ca aceasta lungime iti confera alura eleganta de inspiratie clasica de care ai nevoie pentru a crea un efect spectaculos la orice eveniment ai alege sa porti o rochie midi eleganta. Pentru a completa efectul de silueta alungita conferit de rochia midi, este obligatoriu sa o porti in combinatie cu pantofi cu toc inalt. In absenta tocurilor, rochia midi nu alungeste silueta. De asemenea, atunci cand alegi o rochie eleganta midi, tine cont si de materialul din care aceasta este confectionata: opteaza pentru texturi usoare, in detrimentul celor care par sa iti incarce imaginea inutil. Daca rochia ta midi nu are din fabricatie o curea subtire in talie, sau daca modelul nu este de asa natura incat sa iti evidentieze talia, adauga cu incredere un astfel de accesoriu, pentru a-i potenta farmecul si feminitatea. Nu in ultimul rand, cand iti alegi rochiile midi elegante, asigura-te ca optezi pentru modele care iti urmaresc discret liniile corpului, evidentiindu-ti formele si silueta. 

Confectionata din dantela bordata albastra, rochia midi cocktail Noelle este alegerea ideala pentru tinute festive de sezon. Manecile trei-sferturi si jocurile de transparenta de la nivelul bustului o transforma intr-o tinuta potrivita pentru roamna, in vreme ce design-ul elegant iti pune in valoare formele feminine; impresionanta atat datorita culorii sale vibrante, cat si materialului sofisticat din care este confectionata, rochia midi din dantela te va transforma in punctul de atractie al privirilor tuturor invitatilor, indiferent de eveniment. 

Daca preferi naunte mai estompate, si iubesti culorile pastel, iti recomandam rochia midi  eleganta Ingrid; confectionata din dantela in nuante dulci de somon, rochia eleganta midi iti confera o eleganta deosebita, fiind potrivita pentru numeroase evenimente; atentia acordata detaliilor ii sporesc farmecul, in vreme ce culoarea o transforma intr-o tinuta autentica, simplu de purtat si accesorizat. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochiile midi favorite, pe care sa le porti tinand cont de regulile pe care tocmai ti le-am prezentat. 

Missgrey @ Sep 15, 2015 +