rootfoot

Rochii de seara lungi: cum iti alegi modelul perfect?

Rochiile de seara lungi sunt cele mai potrivite piese vestimentare pentru evenimentele speciale, cum ar fi o nunta, un botez, un bal, absolvirea sau majoratul. Chiar daca le regasesti in numeroase modele si culori, rochiile lungi de seara isi pastreaza acel farmec aparte care le face sa fie unice si sa se faca parte din topul preferintelor fiecarei femei. Iar unul dintre elementele care ii confera acest farmec este tocmai lungimea: pana in pamant, atingand podeaua. 

Alegerea rochiei de seara lungi trebuie sa fie influentata de formalitatea sau eleganta evenimentului. Daca urmeaza sa participi la un eveniment formal, pretentios, atunci este obligatoriu sa nu ai umerii descoperiti - este una dintre regulile general care tine de codul vestimentar aferent acestei categorii de ocazii. In cazul in care, din contra, vei purta rochia de seara lunga la o petrecere mai somptuoasa si de amploare, poti opta pentru modele mai provocatoare - cum ar fi o rochie cu spatele gol, cu deschizatura pe picior, sau decolteu adanc - pentru a lasa mai multa piele la vedere, si pentru a atrage atentia prin tinuta eleganta si provocatoare simultan. 

Culorile reci si inchise sunt foarte populare atunci cand vine vorba de ocazii formale, care impun un cod vestimentar destul de riguros, si asta pentru ca aceste culori sugereaza si creeaza o imagine clasica, eleganta. Din nou, insa, depinde de gradul de formalitate al ocaziei. Iar daca iti doresti sa iesi in evidenta, trebuie sa stii ca poti purta rochii de seara lungi in orice culoare. Cu siguranta te vei remarca si nu vei atrage decat complimente!

Acum, ca stii faptul ca aproape orice iti este permis, nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi logici pentru a-ti alege rochia de seara lunga perfecta. In primul rand, este necesar sa iti stabilesti de la bun inceput un buget alocat achizitionarii rochitei, asta pentru a evita situatiile in care visezi la un model care este mult peste asteptarile tale, din punct de vedere financiar. Ideal ar fi ca, atunci cand iti stabilesti bugetul, sa nu te rezumi numai la rochia de seara propriu zisa, si sa iei in calcul si faptul ca o sai ai nevoie de accesorii si pantofi. Un alt aspect esential atunci cand te hotarasti sa iti alegi rochia lunga de seara perfecta este frecventa cu care vrei sa porti piesa vestimentara de ocazie pe care o cauti: daca iti doresti sa o porti la mai mult decat un eveniment, atunci vei fi nevoita sa optezi pentru un model versatil, usor adaptabil mai multor categorii de evenimente si care sa iti permita sa il accesorizezi creativ, astfel incat sa surprinzi de fiecare data cu o tinuta aparte. In felul acesta, poti aloca si un buget mai mare, avand in vedere ca vei adauga garderobei tale un articol pe care il vei purta in mai multe momente esentiale. 

rochie-de-seara-lunga-verdeUrmatorul pas important in selectia rochiei de seara lungi ideale este determinarea formei corpului. Chiar daca ai la dispozitie nenumarate modele de rochii de seara, trebuie sa rochie-de-seara-lunga-rosiefii constienta ca nu te avantajeaza toate. De altfel, unul dintre elementele care defineste rochia de seara lunga perfecta este capacitatea acesteia de a masca defectele si a evidentia calitatile; iata de ce, daca ai o silueta cu umeri lati, vei opta pentru o rochie de seara lunga care ii acopera si subtiaza, conferind iluzia unei siluete mult mai armonioase decat alte modele care poate iti sunt pe plac. 

Trendurile - da, si ele conteaza enorm daca iti doresti rochia de seara lunga ideala - se schimba atat de des, incat femeile au nevoie de timp pentru a tine pasul cu ele. Daca iti doresti ca fiecare aparitie la ocaziile speciale sa fie uluitoare, alege-ti o rochie de seara lunga intr-o culoare solida si un design versatil. Rochia lunga de ocazie Sara, confectionata din voal de matase verde si cu insertii de dantela neagra in jurul decolteului si la spate, este un model foarte in voga si care poate fi purtat la cele mai speciale evenimente. Creata astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia de seara lunga Sara poate fi purtata la cele mai diverse ocazii, pastrandu-si in permanenta eleganta si rafinamentul. 

Felul in care accesorizezi o rochie de seara lunga conteaza enorm daca vrei sa arati perfect. Atata timp cat tii cont de gama cromatica, si pastrezi un raport armonios intre eleganta rochiei si efectul accesoriilor, poti opta pentru orice fel de stil, in functie de gradul de creativitate si tipul evenimentului. Rochia de seara lunga Elisse, confectionata din voal de matase rosu si cu aplicatie pretioasa in talie, este o piesa vestimentara pe care trebuie sa o ai in garderoba ta festiva. Accesorizata cu un colier fin argintiu, o bratara si un clutch in aceleasi tonuri, rochia de seara lunga te transforma intr-o femeie superba.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modelele preferate de rochii de seara lungi, tinand cont de recomandarile de mai sus - in asa fel incat sa stralucesti la fiecare eveniment!

 

 

 

 

 

Missgrey @ Jun 24, 2015 +