rootfoot

Rochii de seara albastre: 5 motive pentru care ar trebui sa le porti

Rochiile de seara albastre sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa iesi in evidenta la cele mai speciale evenimente. De altfel, poti purta rochii albastre indiferent de activitatile tale zilnice. Fie ca urmeaza sa participi la o ocazie deosebita, fie ca iti alegi tinuta pentru urmatoarea ta zi la birou, rochiile elegante albastre vor face intotdeauna senzatie. De aceea, in articolul de astazi, iti vorbim despre motivele pentru care ar trebui sa porti rochii de seara albastre, in cazul in care nu ai deja o astfel de piesa vestimentara in garderoba.

Albastrul este o culoare renumita pentru asocierea sa cu marea si cerul. Astfel, culoarea albastra devine un simbol asociat cu calmul, influenta, onestitatea si spiritualitatea, printre altele. Acestea sunt si principalele calitatati pentru care foarte multi oameni isi aleg albastrul drept culoare favorita. 

Unul dintre motivele pentru care ar trebui sa porti rochii de seara albastre se leaga direct de efectul pe care aceasta culoare il are asupra tinutei tale. Alege sa imbraci o rochie albastra de ocazie de fiecare data cand iti doresti sa inspiri o atitudine pozitiva, optimista si de incredere. Felul in care iti alegi culorile pentru rochiile tale de seara trebuie sa reflecte aspecte ale personalitatii tale; iata de ce este esential sa stii ce anume reprezinta fiecare culoare, la nivel simbolic. Despre rochiile de seara albastre, se spune ca te aduc in centrul atentiei si, in plus, imaginea ta se va imprima in amintirea privitorilor. Studiile au demonstrat faptul ca oamenii tind sa isi aminteasca mai rapid ceva daca mesajul le-a fost transmis pe fundal albastru. Astfel, daca vrei ca lumea sa isi aminteasca de tine si dupa finalul unui eveniment, poarta o rochie de seara albastra, si vei ramane, garantat, in memoria oricui,

rochie-albastra-de-seara-dantelaUn alt aspect care ar trebui sa te determine sa porti rochii de seara albastre se refera la oportunitatile pe care acestea le ofera in privinta accesorizarii. Stim ca unul dintre criteriile de selectie a unei rochii de seara se leaga de gradul acesteia de versatilitate. Atunci cand faci o investite mai mare intr-o piesa vestimentara, este normal sa iti doresti sa o poti purta de mai multe ori, si sa arati intotdeauna diferit. Rochiile albastre de seara iti permit sa creezi tinute deosebit de sofisticate si stralucitoare, daca le accesorizezi cu tonuri de auriu si argintiu. Tot rochiile albastre de ocazie arata minunat in combinatie cu accesorii negre, creand o tinuta mai formala, potrivita pentru evenimente care impun un cod vestimentar ceva mai restrictiv.  

Inca nu te-ai convins ca ar trebui sa porti rochii albastre elegante? Mai avem cateva informatii care s-ar putea sa iti fie de folos: o rochie de seara albastra intotdeauna va atrage atentia de la sine, astfel ca machiajul este foarte simplu de realizat. Nu trebuie sa distragi atentia de la frumusetea si eleganta tinutei tale, astfel ca iti vei completa imaginea folosindu-te de culori neutre pentru ochi si ten, in vreme ce vei adauga o pata de culoare contrastanta cu un ruj roz. Este important ca, atunci cand porti o rochie de seara albastra, sa pastrezi un look usor minimalist, pentru a evita o tinuta supraincarcata si de prost gust. 

Un al patrulea motiv pentru care ar trebui sa porti rochii albastre de seara este ca acestea se potrivesc cu orice tip de nuanta a pielii. Evident, trebuie sa fii precauta atunci cand iti alegi nuanta de albastru, astfel incat aceasta sa iti evidentieze frumos tonurile pielii. Albastrul turcoaz, deschis, avantajeaza mai mult femeile cu tenul masliniu spre inchis, in vreme ce albastrul cobalt si tonurile mai vibrante se potrivesc mai degraba femeilor cu tenul deschis la culoare. Important este ca, indiferent de tonalitatea pielii tale, iti vei gasi intotdeauna o rochie albastra de seara care sa ti se potriveasca. 

Nu in ultimul rand, rochiile albastre te transforma in punctul focal al oricarui eveniment. O culoare mereu in voga, albastrul se va rochie-albastra-de-seara-lungaface mereu remarcat atat pe scena internationala  a modei, cat si in garderoba ta. Potrivit indiferent de sezon, albastrul este un must-have pentru garderoba ta, fie ca alegi sa il porti sub forma rochiilor de seara, fie a celor office sau casual.

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit doua modele de rochii elegante albastre pe care sa le porti la cele mai deosebite evenimente ale acestui sezon. Daca te afli in cautarea unei rochii de seara albastre lungi, iti recomandam calduros rochia Beatrice; impresionanta datorita desig-ului modern si simplu, rochia lunga albastra este creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta. Talia iti este vizibil accentuata datorita corsetului in culori neutre, brodat cu paiete albastre si cu cupe care iti infrumuseteaza bustul, iar fusta din voal albastru juxtapusa peste o captuseala bej cade lin pe langa corp, conferindu-ti o alura diafana.

Pentru petrecerile cocktail, ti-am pregatit o rochie albastra de seara confectionata integral din dantela; rochia Noelle este remarcabila datorita designului simplu si feminin, cu accente seducatoare si detalii romantice, dar si materialului sofisticat din care este confectionata. Lungimea midi o transforma intr-o rochie albastra de seara care poate fi purtata la numeroase evenimente, in vreme ce detaliile transparente din zona bustului ii sporesc farmecul, iar manecile o transforma intr-o tinuta ideala pentru toamna. 

Te invitam pe www.MisGrey.ro, sa iti alegi modelele favorite de rochii albastre de seara pe care sa le adaugi garderobei tale! 

Missgrey @ Sep 21, 2015 +