rootfoot

Rochii de nunta lungi si rochii de nasa la moda in aceasta vara

Esti invitata la o nunta si nu stii ce sa porti? Inspira-te din recomandarile Miss Grey! Astazi, iti prezentam cele mai recente rochii de nunta lungi si rochii de nasa la moda in aceasta vara, create in cadrul ultimei noastre colectii. Exista atat de multe stiluri si tinute pe care le poti purta la un astfel de eveniment, incat alegerea unei singure piese vestimentare poate fi de-a dreptul dificila. Evident, iti doresti ca rochia ta de nunta sa fie unica, sa te avantajeze, preferabil sa fie in ton cu tendintele si sa iti ofere suficient confort incat sa te simti excelent. 

 

Cum accesorizezi rochiile de ocazie de nunta sau de nasa?

 

rochie lunga de nunta sau de nasaPentru ca investitita intr-o rochie de nunta lunga poate sa fie una destul de serioasa, asigura-te ca optezi pentru modelul ideal: o rochie de nunta lunga, sau o rochie de nasa trebuie sa se potriveasca perfect conformatiei corpului tau, in asa fel incat sa iti puna in valoare formele si sa distraga atentia de la micile defecte. De asemenea, atunci cand iti alegi rochia de nunta lunga incearca sa iei in considerare si posibilitatea de a o purta de mai multe ori. Si, daca te gandesti la faptul ca vei arata la fel, te inseli: daca iti alegi cu atentie rochia lunga de nunta, astfle incat aceasta sa fie versatila, sa aiba o culoare permisiva si materiale care se potrivesc mai multor sezoane - vei putea sa arati diferit purtand aceeasi rochie, la mai multe evenimente. Cum? Prin accesorizare creativa si prin schimbarea coafurii si a machiajului. 

 

Alege rochii lungi de seara pentru nunta

 

In functie de tipul evenimentului sau de locatia in care acesta se desfasoara, exista mai multe stiluri de rochii de nunta: de la cel semi-formal, unde rochiile de nunta care iti confera o alura rochie lunga de nunta sau de nasafestiva si totusi indrazneata predomina, la cel formal, unde rochiile de nunta lungi trebuie sa inspire eleganta si rafinament, la cel casual sau cocktail - unde rochiile scurta, in culori vibrante, sunt preferate de catre majoritatea invitatelor. O rochie de nunta lunga bine aleasa trebuie sa se potriveasca oricarui dintre aceste contexte, in asa fel incat sa faca intotdeauna parte din peisajul general. 

Rochiile de nunta lungi la moda in aceasta vara sunt simple si sofisticate simultan, pastrand un echilibru intre liniile delicate, si materialele rafinate. Voalurile vaporoase ale rochiilor de nunta lungi sunt elementul care le confera farmecul necesar unui eveniment de vara, si unei tinute rafinate, in vreme ce culorile vibrante sporesc frumusetea rochiei de nunta lungi. Recomandarea Miss Grey - rochia de nunta lunga din voal de matase si cu bust din dantela Erin, in tonuri superbe de marsala. Deosebit de feminina si eleganta, rochia de nunta lunga impresioneaza prin culoarea superba, dar si prin materialele atent alese si prin design-ul simplu si totodata sofisticat: spatele gol va compensa absenta decolteului, sporindu-ti farmecul si creand o alura misterioasa si seducatoare, in vreme ce dantela iti va indulci tinuta.

 

Rochii lungi de nasa recomandate de Miss Grey

 

Chiar daca rochiile de nasa pot parea mai restrictive, dat fiind faptul ca botezul este compus atat din ceremonia religioasa - care impune un anumit cod vestimentar - cat si din petrecerea de dupa, exista rochii de nasa lungi care pot fi purtate in ambele contexte, cu mici ajustari ce tin de accesorii. Rochia de nasa lunga Erin, confectionata din voal de matase verde si cu bust din dantela, este o alegere inspirata pentru evenimentele verii. Culoarea vibranta si in acelasi timp formala si eleganta iti permite sa porti rochia lunga de nasa atat la ceremonia religioasa, cat si la petrecere; evident, dat fiind codul vestimentar impus de ceremonie, ideal ar fi sa o accesorizezi cu un sal in culori neutre, astfel incat spatele gol sa nu atraga atentia asupra ta, intr-un mod neplacut. Pretioasa prin definitie, rochia de nasa lunga nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci si pentru a te scoate in evidenta indiferent de eveniment. 

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti, din multitudinea de modele pe care ti le punem la dispozitie, rochiile de nunta lungi sau rochiile de nasa care iti plac cel mai mult, si pe care sa le porti in aceasta vara! 

 

Missgrey @ Jul 18, 2015 +