rootfoot

Rochia lunga rosie: 4 idei de accesorizare

O rochie lunga rosie poate fi o piesa vestimentara indrazneata, insa, daca este purtata corect, poate sa creeze o imagine care inspira atat un aer seducator, cat si unul clasic si elegant. Atunci cand iti alegi accesoriile pe care sa le porti cu o rochie lunga rosie, opteaza pentru articole simple, delicate, care sa adauge un plus de interes si contrast tinutei tale, fara sa atraga prea mult atentia. Pastreaza rochia rosie lunga ca punct focal al tinutei tale, daca iti doresti sa stralucesti si sa te faci remarcata la cele mai speciale evenimente. In articolul de astazi, iti prezentam patru idei de accesorizare a rochiei rosii lungi, din care sa te inspiri in asa fel incat sa iti creezi tinute inegalabile, care sa atraga o multime de complimente:

 

Gandeste monocromatic si alege accesorii simple pentru rochia rosie de seara

 

Unul dintre cele mai simple si la indemana moduri de accesorizare a unei rochii lungi rosii este sa iti gandesti intreaga tinuta monocromatic. In acest sens, adaugarea unei curele negre in talie este una dintre rochie-lunga-rosiecele mai la indemana alegeri pe care le poti face. Ai grija sa iti alegi cureaua neagra pe care sa o porti cu rochia de seara rosie in asa fel incat sa pastrezi linia eleganta si fermecatoare a tinutei tale; nu opta, in niciun caz, pentru curele casual, care pot fi purtate si cu jeansii tai preferati. Poti sa creezi o tinuta monocromatica cu ajutorul rochiei lungi rosii daca alegi accesorii in tonuri diferite de rosu. Spre exemplu, daca rochia ta e de un rosu stralucitor, incearca sa alegi accesorii in tonuri mai estompate de rosu, in asa fel incat sa nu creezi o tinuta mult prea incarcata. Contrastul creat intre tonurile de rosu ale accesoriilor tale si rochia lunga rosie echilibreaza intreaga imagine, sporindu-ti eleganta. De asemenea, poti alege sa combini rochia de seara rosie cu nuante care sa imite negrul, insa sa contina o pata de culoare rosiatica. Tonurile de marsala si burgundy sunt ideale in acest sens. 

Daca ai o personalitate indrazneata, si nu te temi sa experimentezi lucruri noi in ceea ce priveste vestimentatia, te invitam sa combini rochia lunga rosie cu pantofi din piele cu toc inalt. Alege-ti pantofii in asa fel incat sa egaleze eleganta rochiei rosii lungi: pantofii din piele neagra usor lucioasa, cu toc inalt si talpa rosie sunt ideali pentru a-i accesoriza cu rochia ta rosie. In cadrul unei tinute monocromatice poti, de asemenea, sa optezi pentru bijuterii cu pietre pretioase rosii. In functie de efectul pe care doresti sa il creezi, tine minte ca bijuteriile argintii iti confera o alura mai rece, in vreme ce accesoriile aurii sunt recomandate daca iti doresti o alura eleganta in sensul clasic, si calda. Atunci cand te gandesti la bijuteriile pe care sa le alegi pentru rochia lunga rosie, concentreaza-te asupra cerceilor si a bratarilor, in detrimentul colierelor. In timp ce bratarile, cerceii si inelele reusesc sa iti completeze tinuta si sa ii adauge un plus de farmec, un colier poate, foarte usor, sa distraga atentia de la rochia lunga rosie, iar tinuta ta sa nu mai fie armonioasa. 

Alege o geanta de tip plic in detrimentul gentilor mari. Pentru ca tinuta ta sa fie completa, este necesar sa alegi si o geanta pe care sa o adaugi rochiei tale rosii. Gentile mari distrag atentia de la punctul focal al tinutei tale - care este rochia rosie lunga, in cazul de fata - astfel ca cea mai buna optiune este sa optezi pentru un clutch in tonuri de rosu. Daca alegi sa porti o tinuta monocromatica, pe care sa o creezi cu ajutorul rochiei rosii lungi, asigura-te ca optezi pentru accesorii subtile, rafinate si elegante, in asa fel incat sa nu creezi confuzie si sa distrugi farmecul rochiei rosii de seara. 

 

Creeaza contrast combinanr rochiile rosii elegante cu alte culori

 

rochie-lunga-rosieO alta modalitate prin care iti poti accesoriza rochia lunga rosie este sa creezi contraste folosindu-te de alte culori. Rozul, spre exemplu, este una dintre cele mai la indemana optiuni. In esenta, rozul nu este decat o varianta mai deschisa a culorii rosu. Desigur, nu toate tonurile de roz se vor potrivi cu rochia ta rosie, insa iti vei da seama de acest aspect daca vei analiza cu atentie rochia lunga rosie si accesoriul roz pe care vrei sa il alegi. Pentru ca este o combinatie destul de pretentioasa, care iti poate crea probleme daca nu esti suficient de atenta, iti recomandam sa incepi cu bijuterii in tonuri argintii cu reflexii roz, sau cu o pereche de pantofi eleganti in tonuri de roz metalic. Poti sa incerci cu incredere aceasta combinatie, intrucat bijuteriile in sine sunt predominant argintii, si contin doar cateva reflexii roz. 

Daca iti doresti sa fii in centrul atentiei la orice eveniment, iti recomandam sa porti rochia lunga rosie in combinatie cu alte culori primare: alege, spre exemplu, o geanta in tonuri vibrante de albastru, galben sau rosu, si accesorizeaz-o cu cercei si pantofi in aceeasi gama cromatica. Poti opta pentru aceasta combinatie indrazneata doar daca porti o rochie rosie lunga la evenimente sau petreceri informale sau semi-formale, insa, pentru o ocazie formala, culorile primare in combinatie cu rochia rosie pot sa oboseasca. 

O esarfa sau alte accesorii care imbina rosul cu alta culoare sunt si ele o modalitate eficienta de a crea contraste irezistibile cu rochia lunga rosie. De asemenea, poti combina rochia rosie de seara cu o curea eleganta in tonuri de albastru vibrant, cu o pereche de pantofi albi si cercei albi, delicati. Daca te gandesti deja sa porti rochia pentru petrecerea de Craciun, nu te sfii sa alegi accesorii in tonuri de verde. Pentru o tinuta armonioasa si echilibrata, alege sa creezi contraste cu culori mate, lipsite de stralucire, in asa fel incat sa pastrezi o aparitie deosebit de eleganta si feminina. 

 

Adopta o alura clasica: poarta negru si alb cu rochiile de ocazie rosii

 

Tonurile de alb si negru sunt foarte la indemana atunci cand nu stii ce sa porti cu o rochie lunga rosie. Fie ca vrei sa estompezi culoarea puternica si sa sporesti alura misterioasa combinand rochia rosie lunga cu accesorii negre, fie ca vrei sa adaugi un plus de stralucire tinutei tale cu accesorii albe, culorile neutre sunt intotdeauna fermecatoare. Pentru o aparitie deosebit de eleganta, nu e nevoie sa depui un efort considerabil, intrucat este suficient sa scoti la inaintare perlele. Un colier de perle, asociat cu o pereche de cercei simpli si rafinati din perle, sunt suficiente pentru a-ti completa tinuta intr-o maniera eleganta si sofisticata.

 

Creeaza-ti o tinuta glam cu rochia ta rosie preferata

 

Pentru aparitii spectaculoase la evenimentele pretentioase, cum sunt petrecerile de sfarsit de an, evenimentele caritabile, o gala sau o petrecere de lux, poarta o rochie lunga rosie in combinatie cu accesorii glam. Bijuteriile aurii sau argintii, stralucitoare, dar rafinate si elegante, completeaza intr-o maniera sublima rochia lunga rosie, conferindu-ti un plus de feminitate si sofisticare. Fie ca optezi pentru diamante, fie pentru accesorii simple din aur sau argint, fie ca le imbini sau alegi accesorii monocrome, bijuteriile cu accente glam iti vor transforma rochia lunga rosie pe deplin, astfel ca te vei remarca indiferent de ocazie. Nu se recomanda adoptarea unei tinute glam in cazul unui eveniment semi-formal sau informal, intrucat acestea pot sa oboseasca ochiul privitorului. 

Pentru urmatorul tau eveniment, te invitam sa porti rochia lunga rosie Timea. Confectionata din voal de matase, rochia rosie lunga impresioneaza prin design-ul simplu si totusi deosebit de elegant, dar si prin culoarea seducatoare. Decolteul adanc, alaturi de detaliile transparente din zonele laterale si de spatele decupat nu numai ca sporesc farmecul rochiei lungi rosii, dar iti confera si un plus de feminitate, mister si o alura irezistibila. Creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, rochia lunga rosie atrage atentia asupra bustului tau, evidentiindu-ti formele feminine si conferindu-ti un aer seducator. De nelipsit din garderoba ta festiva, indiferent de sezon, rochia lunga rosie este o piesa vestimentara care face senzatie oriunde alegi sa o porti. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochiile rosii lungi preferate, pe care sa le porti in functie de preferintele tale, si tinand cont de sfaturile prezentate in acest articol.

Missgrey @ Sep 07, 2015 +