rootfoot

Ghidul de stiluri al rochiilor de seara (Partea 1)

Indiferent de sezon, petrecerile de toate tipurile fac parte din viata noastra. Fie ca este vorba despre ceremonii, despre un cocktail organizat de firma la care lucram, despre o invitatie la o cina mai pretentioasa, rochiile de seara sunt un element pe care trebuie sa il avem obligatoriu in garderoba. De aceea, este important sa stim exact care sunt principalele stiluri ale acestui tip de vestimentatie, astfel incat sa ne construim aparitii remarcabile, mascand imperfectiunile si punand in evidenta calitatile. Astazi, iti prezentam doua dintre cele mai cunoscute si accesibile stiluri ale rochiilor de seara lungi, pentru care ar trebui sa optezi. 

1. Rochia de seara empire are talia inalta, sub bust, iar in parte inferioara curge in valuri. Principalele avantaje ale acestui stil de rochie este ca are capacitatea de a ascunde taliile mai voluminoase, evidentiind, in acelasi timp, rochie-de-searabusturile de dimensiuni mici. Ca orice rochie de seara lunga, rochia empire confera iluzia unei siluete inalte, si avantajeaza forma corpului cu silueta plina. Rochia de seara Empire isi are sursa de inspiratie in Grecia, Roma si Egiptul antic, astfel ca purtand-o, vei reusi sa adopti un look extrem de elegant si clasic in acelasi timp, cu ajutorul unei singure piese vestimentare. Daca esti adepta acestui stil de rochii, iti recomandam creatia Miss Grey - rochia Enia neagra, croita din voal, cu o aplicatie aurie de o pretiozitate extraordinara pe piept si cu o centura fina ce subtiaza talia. 

rochie-de-seara

2. Rochia de seara in stil princess se remarca prin cusaturi verticale, ce urmaresc indeaproape formele corpului. Principalul sau avantaj consta in faptul ca minimizeaza soldurile, creand imaginea unei siluete lungi si line, si evidentiind, in acelasi timp, formele corpului. Cu ajutorul unei astfel de rochii, vei obtine un look rafinat, subtil si vaporos. Pentru admiratoarele acestui stil, am creat rochia Queen albastra (care, de altfel, isi merita numele). Croita din voal de matase si cu maneci scurte din dantela fina, rochia de seara in culori vibrante iti confera un look regal, de o eleganta aparte. 

Accesand www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o gama variata de rochii de seara in toate stilurile, culorile si modelele, astfel incat sa o alegi pe cea potrivita pentru tine.  

Missgrey @ Sep 06, 2014 +