rootfoot

Rochiile rosii lungi - sugestii de machiaj

Fie ca alegi sa porti o rochii rosie lungi la un bal de absolvire, o nunta, o ocazie festiva sau un eveniment de seara, efectul pe care aceasta il va avea asupra ta este unul categoric pozitiv; nu numai ca vei atrage numeroase complimente, dar si toate privirile vor fi atintite asupra ta. Nu de putin timp se discuta, atat in lumea modei cat si in randul oamenilor de stiinta, despre efectul creat de rochiile rosii. Si elementul comun pe care il regasim in toate discutiile este acela ca rochiile rosii arunca un fel de vraja asupra oricarui privitor, transformand o femeie intr-o adevarata muza. Nu degeaba motivul femeii in rochie rosie il regasim peste tot - de la literatura, la muzica, la pictura si asa mai departe. 

Presupunand ca deja stii cum anume sa iti alegi rochia rosie lunga potrivita, si avand in vedere ca ai o perspectiva de ansamblu asupra stilulilor de rochii de seara care ti se potrivesc si care te avantajeaza, in articolul de astazi iti oferim cateva sugestii care vizeaza machiajul. Da, rochia pe care  porti la un eveniment este pisa centrala pe baza careia iti vei construi intreaga aparitie, insa fara accesoriile potrivite, fara machiajul potrivit, si fara coafura potrivita, s-ar putea ca asteptarile tale sa nu corespunda cu realitatea. Rolul accesoriilor si al machiajului este acela de a completa o tinuta, de a o transforma in punctul focal al imaginii tale, contribuind la infrumusetarea purtatoarei. Chiar daca o rochie rosie atrage atentia de la sine, ai nevoie si de alte elemente pentru a-i valorifica farmecul la maximum. Machiajul este unul dintre elementele centrale care determina o tinuta de succes. Iata care sunt sfaturile pe care vi le recomandam in materie de make-up, atunci cand purtati o rochie rosie lunga un eveniment:

 

Cum alegi machiajul pe care sa il porti cu rochiile rosii de seara?

 

In primul rand, atunci cand vrei sa alegi ce culori sa folosesti in machiajul pentru o rochie rosie lunga, tine cont de culoarea pielii rochie rosie lunga de searatale, si nu de aceea a parului. Da, este mult mai important tonul pielii decat culoarea parului, intrucat in functie de acesta iti vei alege si nuanta de rosu potrivita pentru rochia ta lunga de seara.

De vreme ce rosul este o culoare atat de vibranta, machiajul tau este foarte important, intrucat, daca porti prea mult (cum ar fi un ruj rosu puternic si un machiaj de seara aplicat ochilor) nu vei face decat sa arati complet nepotrivit. Pentru a evita aceasta problema, alege sa iti scoti in evidenta fie buzele, fie ochii, insa sub nicio forma ambele. 

Fondul de ten trebuie aplicat cu foarte multa precizie, si, cel mai important - intr-un start foarte subtire. E esential sa iti alegi un fond de ten cu o nuanta identica cu tenul tau, sau cel putin apropiata. Felul in care aplici fondul de ten e relevant intrucat rochia rosie lunga va atrage atentia asupra ta, si nu iti poti permite sa faci asemenea greseli. 

 

Rochiile lungi de ocazie: oportunitatea ideala pentru o aparitie seducatoare

 

Daca optezi pentru un ruj rosu pe care sa il porti in combinatie cu rohia ta rosie lunga, iti recomandam sa alegi un ruj rosu mat, care este mult mai practic decat unul glossy. Iti vei dori nu numai sa arati bine, dar si sa iti pastrezi machiajul proaspat fara sa fii nevoita sa apelezi la toaleta din baie toata noaptea. Iti vei dori, de asemenea, sa nu lasi urme pe toate suprafetele paharelor sau ale tacamurilor. De aceea, rujul rosu mat este cea mai buna optiune, cu atat mai mult cuc at apelezi si la cateva trucuri care cresc rezistenta rujului (cum ar fi aplicarea fondului de ten pe buze inainte de ruj, si stergerea cu un servetel dupa aplicare a surplusului de ruj).

Daca alegi sa iti pui in evidenta rochia rosie lunga cu ajutrul rujului rosu, opteaza pentru culori neutre in zona ochilor, sau pentru un machiaj de tip smokey, pentru un efect usor dramatic. Nu te sfii sa folosesti din plin rimel, pentru a spori efectul dramatic al aparitiei tale. 

 

Rochii lungi rosii by Miss Grey

 

Daca se intampla sa fii in cautarea unei rochii rosii lungi, iti recomandam rochia Timea, din ultima colectie Miss Grey. Confectionata din voal rosu, rochia rosie lunga impresioenaza prin design-ul simplu si elegant, dar si prin culoarea superba. Decolteul in V, alaturi de spatele decupat si de detaliile laterale transparente ii sporesc alura seducatoare, oferindu-ti sansa de a crea o apairite inegalabila la cele mai speciale evenimente. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochiile rosii lungi potrivite, pe care sa le porti la evenimente, urmand sugestiile de make-up pe care tocmai ti le-am prezentat. 

 

 

Missgrey @ Sep 17, 2015 +