rootfoot

Rochii roz elegante lungi sau scurte, pentru ocaziile speciale

Sa porti rochii roz poate fi uneori o adevarata provocare. Pe de o parte, capricioasa culoare apare adesea in colectiile celor mai renumiti designeri vestimentari, precum si in garderobele celebritatilor elegante, insa, pe de alta parte, te poate arunca usor in extrema opusa, facandu-te sa arati ca o acadea. Totusi, culoarea roz confera tinutei o feminitate aparte, fermecand privirile mai usor decat albul sau bejul. Vara ar fi mai trista daca ti-ai refuza placerea unei piese vestimentare intr-una din numeroasele nuante ale acestei culori: roz pudra, roz quartz, roz bombon, roz piersica, roz garoafa, magenta, fucsia si… oho, inca pe-atatea.

 

Asa ca astazi avem pentru tine cateva recomandari care-ti vor fi de folos atunci cand vei vrea sa alegi o irezistibila rochie roz, cu care sa impresionezi la evenimentele speciale ale verii.

 

Accesorii cu care poti imblanzi rochiile roz

Atata vreme cat urmezi regula urmatoare, vei reusi sa porti cu stil chiar si cele mai „complicate” rochii elegante roz.

Asadar, tine minte: la tinutele roz pastelat alatura accesorii in nuante neutre sau pale, precum nude, auriu, argintiu sau gri, iar pe cele roz aprins poarta-le cu accesorii negre sau albastru intens.

Ca sa mergi la sigur cu o combinatie cromatica impecabila si o tinuta adecvata atat pentru un eveniment de zi, cat si pentru unul cu dress code, de seara, poti purta, de exemplu, rochii de ocazie roz in nuante pastelate, cu accesorii in nuante nude. Daca preferi un look indraznet, atunci niste rochii roz scurte in tonuri fucsia sau magenta si o pereche de pumps albastru cobalt vor atrage toate privirile.

 

Rochiile care te fac sa vezi viata in roz

In general, nicio regula nu-ti interzice sa imbraci la o petrecere formala o rochie roz, insa trebuie sa ai grija totusi la nuanta, design si accesorii. Ideal este sa faci o declaratie subtila de stil, nu sa-i pui pe toti in umbra rochiei tale mini roz electric.

Insa atata vreme cat alegi niste rochii midi sau chiar scurte in nuante de roz pal, si le accesorizezi cu pantofi in tonuri metalice de auriu sau argintiu, vei avea un aspect elegant si plin de feminitate.

O astfel de tinuta spectaculoasa si in acelasi timp usor de purtat la o varietate de evenimente speciale este rochia Marina, a carei nuanta de somon complimenteaza atat tenul bronzat cat si pe cel neatins de razele soarelui. Bustul cu fronseuri sugereaza o silueta mai subtire, iar tivul cu volanas delicat confera miscarilor tale vioiciune. Designul simplu se armonizeaza perfect cu tonalitatea pala a rozului, transformand rochia intr-o alegere potrivita atat pentru o petrecere de cocktail, cat si pentru o plimbare sau o cina romantica.

Rochie Marina Somon

La fel de eleganta si adaptabila este si rochia Brianna, ale carei accente jucause iti confera un aer cochet. Volanele alungesc silueta, completand efectul flatant al decolteului in V, iar voalul din care este confectionata iti asigura confort chiar si in zilele calduroase.

 Rochie Brianna Roz

Rochii de seara roz lungi si vaporoase

Fabulos de feminine, asa am putea descrie pe scurt modelele de rochii roz lungi realizate din voal. Fie ca au un design mai romantic sau mai modern, rochiile lungi de seara in nuante de roz sunt atat de chic incat nicio garderoba de ocazie nu e completa fara o astfel de tinuta.

Si cum ar putea fi altfel, cand rozul imprumuta suficient din indrazneala rosului, fara a intimida totusi pe nimeni, dar si din eleganta albului, fara a fi nici prea pretentios, nici prea banal?

Iti recomandam cu caldura sa porti rochii roz pal lungi la ocaziile speciale, in special modelele cu design modern, asimetric, fie ca e vorba de un decolteu pe un umar, ca in cazul rochiei Ada, sau de o despicatura a fustei care scoate tinuta din monotonie, ca in cazul rochiei Catarina. Combina-le cu sandale delicate cu barete in nuante nude sau auriu si vei intoarce toate privirile!

Rochie Catarina Somon

Missgrey @ Jun 07, 2018 +