rootfoot

Top 7 culori pentru rochiile de domnisoara de onoare, la moda in 2015

Ai inceput deja obositoarele si totusi placutele cautari pentru rochiile de domnisoara de onoare, si nu stii ce culoare sa alegi? Atunci, citesti articolul potrivit. Ne-am documentat intens, si am alcatuit o lista a celor mai frumoase si moderne culori pentru rochiile de domnisoara de onoare pe care sa le porti in 2015. De la tonuri pastelate, la nuante vibrante, orice rochie de domnisoara de onoare in culorile recomandate de Pantone vor atrage atentia asupra ta in aceasta vara. Evident, in ultimele noastre colectii, am tinut cont de aceste trenduri si am creat rochii de ocazie lungi sau scurte in cele mai variate nuante si design-uri, astfel incat acestea sa avantajeze orice tip de silueta si sa se potriveasca celor mai diverse gusturi. 

  1. Blush 

rochie-de-somnisoara-de-onoare-scurtaNuanta apropiata de rozul prafuit, aceasta culoare este una dintre cele mai elegante si mai potrivite pentru rochiile de domnisoara de onoare, indiferent de modelul sau lungimea rochiei pe care o vei alege. Tonurile de ivoire sau roz pastel sunt ideale pentru a completa look-ul, astfel ca tinuta ta va impresiona prin rafinament si sofisticare. Din ultima noastra colectie, iti recomandam rochia scurta de domnisoara de onoare D'Amour. Confectionata din tul si dantela somon, rochia de domnisoara de onoare impresioneaza prin rafinamentul culorii si prin efectul diafan pe care il confera fiecarei purtatoare. 

2. Aquamarine

Aceasta combinatie interesanta, eleganta si moderna de verde pastel si albastru deschis este o culoare ideala pentru evenimentele verii. In plus, orice rochie de domnisoara de onoare vei alege in aceasta culoare, se va potrivi cu o multitudie de alte elemente - de la buchetele de flori, pana la tocurile viu colorate pentru care poti opta. Iti recomandam aceatsa nuanta daca nu vrei sa investesti prea mult timp pentru a te gandi cum anume sa o accesorizezi, pentru ca este imposibil sa o porti gresit. In plus, vei impresiona cu o tinuta deosebit de eleganta si vei crea contraste armonioase indiferent de tema petrecerii. 

3. Glaciar Grey

In momentul de fata, tonurile pastelate de gri sunt extrem de populare printre domnisoarele de onoare. Chiar daca in urma cu cativa ani culoarea a fost cu totul eliminata din vestimentatia festiva pentru nunti, aceasta a revenit in forta - din fericire pentru noi. Fiind o culoare neutra, clasica, asigura-te ca nu accesorizezi rochia de domnisoara de onoare in tonuri de gri cu culori care sa ii confere o alura fada. Poti opta pentru pantofi cu toc sau sandale galbene - sau in orice alta culoare vibranta, sau pentru putin galben pastel in buchetul de flori. 

4. Turquoise

In mod traditional, turcoazul este una dintre culorile de top in ceea ce tine de alegerile pe care domnisoarele de onoare le fac pentru rochiile lor. Si anul acesta, rochiile de domnisoara de onoare turcoaz continua sa fie foarte rochie-de-somnisoara-de-onoare-lungain voga. In combinatie cu nuante de galben, rochia de domnisoara de onoare turcoaz este irezistibila. In functie de stilul pe care ti-l doresti pentru tinuta ta, poti alege sa o accesorizezi cu alb sau negru, pentru a evidentia si mai mult nuanta stralucitoare de turcoaz. Rochia de seara lunga Lyssa, confectionata din voal de matase turcoaz, si cu brau din dantela neagra, este recomandarea noastra pentru domnisoarele de onoare care isi doresc sa impresioneze in aceasta vara. 

5. Orchid Tint

Foarte in voga anul trecut, in 2014, aceasta nuanta de roz pastel cu umbre violet inca ramane printre principalele optiuni ale doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume. Pentru ca arata foarte bine in combinatie cu alb, culoarea este si foarte indragita de catre domnisoarele de onoare. De asemenea, culoarea flateaza orice silueta si orice tonuri ale pielii, si se potriveste de minune cu tonurile de roz. 

6. Pistachio & Mint

Tonurile de verde menta sunt in topul preferintelor domnisoarelor de onoare de aproximativ patru ani, insa, in 2015, acestea se reinventeaza complet si capata noi valente si efecte, datorita tonurilor de galbem-lamai oferit de nuanta pe care Pantene o numeste pestachio. Daca iti doresti o rochie de domnisoara de onoare care sa se remarce prin dinamism, opteaza pentru tonurile de pistachio si mint. 

 

rochie-de-domnisoara-de-onoare-lunga7. Royal Blue

Similar albastruluio clasic, albastrul regal este foarte raspandit si in voga printre optiunile domnisoarelor de onoare; face parte dintre acele culori clasice care nu se vor demoda niciodata, si care vor fi intotdeauna alese pentru rochiile de domnisoara de onoare. Rochia de seara lunga Elisse, confectionata din voal de matase in tonuri de albastru regal si cu aplicatie pretioasa in talie, este dovada farmecului pe care aceasta culoare il are pentru o tinuta festiva. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti rochiile de domnisoara de onoare preferate, in cele mai moderne culori, si fa-te remarcata la fiecare eveniment din aceasta vara! 

 

 

 

 

 

Missgrey @ Jun 22, 2015 +