rootfoot

Fii suava intr-o rochie verde smarald

Este curios cum o rochie iti poate induce un anumit sentiment. Imbracam unele culori pentru ca ne ajuta sa avem o anumita stare pozitiva sau sa scapam de una negativa. Hai sa aflam impreuna cum te avantajeazao rochie verde eleganta si cum sa o porti cu atitudine.

 

Dantela verde – semnificatie si mod de purtare

 

Daca pornim de la ideea ca rochia perfecta nu te schimba, ci iti completeaza felul de a fi, putem spune cahainele nu-ti adauga stilul pe care nu-l ai, ci vor evidentia atitudinea ta. Trebuie sa optezi pentru rochii care iti potenteaza calitatile, care te fac sa te simti mai curajoasa, mai increzatoare. De la Leonardo Da Vinci si pana azi se folosesc efectele terapeutice ale culorilor in metoda de vindecare numita cromoterapie. Un outfit verde simbolizeaza puterea de creatie, viata, regenerare, echilibreaza trupul si mintea, iar puterea culorii este sustinuta si de recomandarile medicale privind plimbarile in mijlocul naturii. Adauga in garderoba ta o piesa de rezistenta: rochia verde smarald, ce in functie de design, aplicatii sau lungime, poate fi purtata atat ziua, cat si seara. Este important sa pastreziun aer clasic, caci dantela are un design destul de sofisticat. Ziua opteaza pentru rochii sau fuste conice, fara aplicatii stralucitoare. Noaptea te poti bucura de insertii sclipitoare si modele mai provocatoare, cu umerii goi, mizand pe transparenta.

Rochie Noelle Verde

 

Ce asortezi la o rochie verde midi

 

Nuanta verde la o rochie din dantela se asorteaza perfect cu non-culori: negru, alb si verde, albastru, galben, rosu.Secretul e sa optezi pentru un verde ce se regaseste in natura: oliv, kaki, smarald, pe care sa-l poti asorta cu aproape orice culoare. Culoarea complementara verdelui este rosu, si se potriveste foarte bine daca nu e o nuanta intensa. Vei fi absolut fabuloasa intr- o rochie verde conica, de un verde proaspat, si o pereche de pantofi in 2 culori: negru si galben, cu o geanta aurie de umar, o bratara din aur fina si o coafura lejera.

 

Propunerea Miss Grey pentru tine

 

Ne-am gandit la reusita ta, la dorinta de a evada din cotidian si a te diferentia. Iti prezentam doua rochii deosebite intr-o nuanta vedeta: verde smarald.Rochie Zaira Verde

O creatie delicata, atent desavarsita de insertii de transparenta si un spate in forma de U, rochia verde smarald din dantela Noelle te va face sa te simti fresh si libera. Dantela brodata iti pune corpul in valoare si-ti evidentiaza talia. Manecile lungi iti imbraca delicat bratele, iar slitul mic de la spate iti asigura o deplasare comoda. O porti purta cu o atitudine potrivita la orice eveniment special din viata ta si te vei bucura de amintiri si poze foarte reusite.

A doua propunere inspirata este rochia verde conica de seara Zaira, in frumoasa nuanta smarald, un valoros outfit pentru o seara deosebita. Poti observa de indata dantela pretioasa cu paiete si croiala cu umerii goi, ce te plaseaza intr-o zona feminina, gratioasa. Forma conica urmareste atenta forma corpului si iti subtiaza picioarele.

Te invitam sa optezi pentru o rochie verde smarald si sa admiri colectiile originale Miss Grey.

Missgrey @ Feb 23, 2017 +