rootfoot

3 greseli de evitat cand alegi rochii elegante de seara

Indiferent daca alegerea unei rochii elegante de seara este pentru tine o placere sau o corvoada, pentru a avea parte de experiente minunate, datorate, nu in ultimul rand, tinutelor tale impecabile, te sfatuim sa te tii departe de urmatoarele trei pacate capitale. Iti pot ruina bucuria unei seri exceptionale, iar tot efortul tau, timpul consumat si banii cheltuiti vor fi in van.

Asa ca, inainte de a comanda rochii de seara online din colectia Miss Grey, e bine sa te asiguri ca nu faci niciunul din urmatoarele lucruri:

 

Nu iti iei masurile corect inainte sa comanzi rochii de seara online

 

   Rochia Ari albastra

 

In primul rand, masurile corpului tau variaza chiar si de la o saptamana la alta, asa ca e bine sa te asiguri ca ai nevoie de aceeasi marime de fiecare data cand cumperi rochii elegante de seara si nu numai. In al doilea rand, marimile rochiilor difera de la un magazin la altul, deci acorda cateva minute pentru a-ti masura bustul, talia si soldurile. Daca te poate ajuta o prietena, cu atat mai bine, nu de alta, dar pozitia corpului se schimba cand manevrezi centimetrul. Incearca sa te masori dimineata, inainte sa mananci si noteaza rezultatele pe o hartie, apoi verifica tabelul cu marimi de pe site. Cum procedezi?

 

Dimensiunea bustului o obtii astfel: stai dreapt? si cuprinde-ti cu centimetrul, pe sub brate, spatele si bustul, peste zona cea mai proeminent?. Apoi infasoara-ti centimetrul in jurul taliei, nu foarte strans, dar nici prea lejer, in dreptul buricului, pentru a descoperi marimea taliei. In final, circumferinta soldurilor se afla infasurandu-ti centimetrul la aproximativ 20 de centimetri sub talie, avand grija sa treaca peste partea mai bombata a posteriorului.

 

In timp ce croiala unor rochii elegante de seara iti permite mici erori de cativa milimetri, cand vine vorba de modelele conice, care urmeaza linia corpului, asa cum este rochia albastra Ari, din dantela brodata pe tull, cu insertii din voal fin, masurile luate corect fac diferenta dintre o tinuta fabuloasa si una nereusita.

 

 

Comanzi rochii de seara online fara sa tii seama de tipul siluetei tale

 

    

Daca te-ai indragostit de o rochie si speri ca veti face o echipa buna indiferent daca e potrivita sau nu cu silueta ta, ai, din pacate, sanse sa fii foarte dezamagita.

Nu ignora tipul conformatiei tale.

O silueta tip para, caracterizata prin solduri late, cu posteriorul bine definit, umeri ingusti si bust mic, va arata minunat in rochii elegante de seara, cu detalii atractive in zona bustului, care echilibreaza dimensiunile accentuandu-ti talia.

 O silueta tip mar, care se distinge prin bustul generos, umerii lati si talia groasa, va arata excelent in rochii scurte, in clos, cu decolteu in V.

 Silueta tip clepsidra, relativ echilibrata, cu bustul si soldurile de aproape aceeasi dimensiune, va fi frumos pusa in valoare de o rochie midi cu linie conica, precum pretioasa rochie Anysia, confectionata din dantela aurie pe tull negru.

 

Alegi rochiile de seara fara sa tii seama de dress code-ul ocaziei

 

    

 

E adevarat ca exista si exceptii, anumite modele de rochii elegante de seara care pot fi purtate, cu diferite accesorii, atat la evenimente formale, cat si la petreceri cocktail. Dar daca esti invitata la o petrecere cu dress code white tie, atunci nu vei avea de ales si va trebui sa ai grija ca tinuta ta sa atinga superlativul elegantei. Vei avea nevoie de o rochie lunga, obligatoriu din tesaturi de calitate si de pantofi cu toc. De exemplu, poti purta cu incredere rochia lunga Nora, care armonizeaza impecabil dantela argintie brodata cu paiete si materialul triplu voal negru, intr-o tinuta senzuala si sofisticata.

Missgrey @ Mar 27, 2017 +